Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 31 / 06.06.2012

ro

06 Jun, 2012 18:17 1098 Marime text

 Peste 400 de persoane au participat, marți, 5 iunie, de la ora 18.30, la Căminul Cultural din Coșereni, județul Ialomița, la un miting electoral de susținere a candidatului UNPR la Primăria Coșereni, Lucian Tudorache. În cadrul evenimentului, Lucian Tudorache și-a prezentat programul electoral. Acțiunea s-a încheiat cu un spectacol artistic susținut de interpreții de muzică populară Angelica Săftoiu și Alexandru Ploieșteanu și de poetul și scriitorul George Călin.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu și candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, au participat, marți, 5 iunie, la ora 18.00, la un miting electoral în comuna Brazi. Mitingul a avut loc pe terenul de fotbal din satul Negoiești și s-a încheiat cu un spectacol susținut de trupele Alesis și Autentic.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Giurgiu, Nicu Ștefan, împreună cu echipa de consilieri și peste 250 de simpatizanți, se va deplasa, miercuri 6 iunie, în comuna Mihai Bravu, pentru discuții cu localnicii și prezentarea programului electoral.

 Candidații Uniunii Naționale pentru Progresul României la consiliul local și consiliul județean Brașov, alături de Organizația de Tineret UNPR Brașov, se vor întâlni, miercuri, 6 iunie, la ora 17.00, cu locuitorii din cartierele Astra 1 și Astra 2 - locația Parcul Someș. La ora 18.30, echipa UNPR se va deplasa în cartierele Florilor și Uzina 2 - locația parcarea ITC.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Giurgiu, Nicu Ștefan, împreună cu echipa de consilieri locali și un număr de 300 de simpatizanți, se va deplasa, miercuri 6 iunie, la ora 18.00, în cartierele Policlinică și Ghizdarului din Giurgiu, unde se va întâlni cu cetățenii din zonă, pentru a prezenta programul electoral al partidului.

 Candidatul UNPR la Primăria localității prahovene Vălenii de Munte, Marian Costovici, și echipa sa de candidați la Consiliul Local au organizat, marți, 5 iunie, un spectacol de divertisment la Casa de Cultură din localitate.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, împreună cu echipa de consilieri județeni, se va deplasa miercuri, 6 iunie, în comuna Padeș, alături de candidatul UNPR la Primăria localității, Ana-Maria Bordanc și echipa de consilieri locali. Vizita electorală va continua în comunele Glogova, Cătunele, Samarinești și Văgiulești.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu și candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, vor participa, miercuri, 6 iunie, la ora 18.00, la un miting electoral în comuna Șoimari, ce se va încheia cu un spectacol susținut de trupele Alessis și Autentic. Mitinguri electorale vor mai avea loc miercuri, 6 iunie, în comunele prahovene Măgurele și Lipănești.

 Candidatul UNPR la Primăria Ploiești, Raluca Anghelache, și echipa de candidați pentru Consiliul Local Ploiești vor participa joi, 7 iunie, începând cu ora 10.00, la un marș electoral în cartierele Nord și Cina.

 Candidații UNPR la consiliul local și consiliul județean Brașov, alături de Organizația de Tineret UNPR Brașov, se vor întâlni, joi, 7 iunie, la ora 17.00, cu locuitorii din cartierul brașovean Bartolomeu, iar la ora 18.30 cu locuitorii cartierului Răcădău - locația Parcul Școlii Generale nr. 25.

 Vicepreședintele UNPR Sorin Serioja Chivu și candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, vor participa, joi, 7 iunie, la ora 17.00, la un miting electoral pe terenul de fotbal al Sălii de Sport din Urlați, acțiunea încheindu-se cu un spectacol susținut de trupele Alesis și Autentic.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii