Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Actele de vandalism nu mă sperie. Mă motivează!"

ro

24 May, 2012 22:54 1476 Marime text

dsc00606_.jpgSediul de campanie al candidatului la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz a fost vandalizat în cursul nopții trecute. Persoane rămase încă neidentificate au aruncat cu vopsea albă pe geamurile colate cu materialele de campanie ale candidatului UNPR.

Claudiu Iorga Palaz: "Golanii tocmiți de unii dintre contracandidați au început cu afișajul electoral, continuă cu sediul meu de campanie și probabil că se vor opri doar la mine. Toate aceste acțiuni reprobabile nu mă miră și nu mă sperie. Cu fiecare act de acest gen, sunt și mai motivat să curăț Constanța de mizerie.

Din momentul anunțării candidaturii mele la funcția de primar al municipiului Constanța m-am așteptat la cele mai murdare atacuri din partea administrației Mazăre-Constantinescu, dar și din partea unor contracandidați care doar mimează competiția cu USL. Simt însă un gust amar că în zi de mare sărbătoare, Înălțarea Domnului, unul dintre contracandidații mei a înțeles să respecte semnificația acestei zile printr-un gest violent. Indiferent de atacurile la care voi fi supus, nu voi apela niciodată la mijloace asemănătoare. Am sesizat organele de anchetă ale statului, de la care aștept să-și facă datoria".

Biroul de presă al candidatului UNPR

la funcția de primar al municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii