Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita delegatie Republica Moldova la „Ovidius”

ro

25 May, 2012 22:49 838 Marime text

Universitatea „Ovidius" a primit astăzi, 25 mai, delegația Rețelei Femeilor Primari și Aleșilor Locali din cadrul Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova, reprezentată de Nina COSTIUC, președinte, primarul comunei Budești - Chișinău.

40 de femei primar din Republica Moldova au sosit la Universitate, în cadrul unei vizite oficiale la Constanța, la invitația Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor din România, al cărei președinte este ec. Mariana GÂJU.

Într-un cadru emoționant, dominat de o mare sensibilitate și deschidere, delegația a fost primită de conducerea universității, prorectori, decani și de studenții basarabeni de la „Ovidius". A fost o vizită de documentare, iar pentru Universitatea „Ovidius" un bun prilej de a-și prezenta oferta educațională, profesorii și studenții, rezultatele și activitățile în fața delegației din Republica Moldova. Momentul a coincis fericit cu toate manifestările pe care oameni de cultură, istorici, de o parte și de alta a Prutului le-au dedicat celor 200 de ani de când Basarabia a fost răpită de Imperiul Țarist.

În finalul vizitei, delegația a primit o importantă donație de carte universitară, iar Universitatea „Ovidius", un tablou cu imaginea lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Pentru Universitatea „Ovidius" vizita delegației din Republica Moldova a fost o premieră, concretizată astăzi printr-un moment ce ne arată dorința reciprocă de a comunica mai mult, de a ne apropia cu cei de peste Prut.

Biroul de promovare și relații publice

25 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii