Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Joi, 22 Martie 2012

ro

23 Mar, 2012 00:26 852 Marime text

Facultatea de Arte, din cadrul Universității Ovidius din Constanța, organizează luni, 26 martie 2012, la ora 17.00, spectacolul „Vintage", care va avea loc în Aula Magna (bd. Mamaia, nr. 124).

Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, care se sărbătorește pe 27 martie și care a fost creată de către Institutul Internaţional de Teatru din Franţa în 1961, ca semn de apreciere a uneia dintre cele mai vechi arte din lume, arta scenică.

Conceptul spectacolului și direcția muzicală: conf.univ.dr. Dumitru Lupu; Midi Piano: conf.univ.dr. Daniel Sărăcescu; regia: lect.univ.dr. Gavril Borodan; pregătirea artistică: lect.univ.dr. Daniela Vitcu-Hanțiu, lect.univ.dr. Mihai Motovilov și asist.univ.drd. Emanuel Cristoiu.

Din distribuția spectacolului „Vintage", fac parte asist.univ.dr. Mirela Gheorghe și prof. asociat Liliana Cornilă, alături de studenți și masteranzi ai Facultății de Arte.

Proiectul se constituie şi într-o activitate de cercetare a repertoriului de altădată, găsirea modalităţilor de interpretare, precum şi parcurgerea etapelor de organizare a unui spectacol, utilă în activitatea viitoare a absolvenţilor Facultății de Arte.

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

22 martie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii