Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii Universității „Ovidius” din Constanța au obţinut rezultate deosebite la Campionatul Naţional Universitar de Atletism

ro

20 May, 2013 13:41 1135 Marime text

ROMANIA

MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE

UNIVERSITATEA "OVIDIUS" DIN CONSTANTA

B-dul Mamaia 124, 900527 Constanta

E-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro,
biroudepresa@univ-ovidius.ro
Webpage: www.univ-ovidius.ro


Comunicat de presă

La Campionatul Naţional Universitar de Atletism desfăşurat la Cluj Napoca (18 - 19 mai 2013), studenţii Universității „Ovidius” din Constanța au obţinut rezultate deosebite:


  • Claudia Bobocea (anul II, Învăţământ cu Frecvenţă Redusă - FEFS) Medalie aur la 800 m, cu rezultatul de 2.05.27min, şi Medalie de aur la 1500m, cu rezultatul 4.18.0 min;
  • Maria Mazilu (anul III, Zi - FEFS) Medalie aur la 100m, cu rezultatul de 12.36s, şi Medalie argint la 200m, cu rezultatul 25.36s.


Cele patru medalii arată încă o dată abnegaţia sportivilor de la UOC, a atleţilor care au reprezentat cu cinste universitatea de la malul mării. „Teamul” care a determinat aceste rezultate deosebite este unul dintre cele mai bune la nivel naţional şi internaţional, concursul de faţă fiind unul de selecţie pentru echipa care ne va reprezenta în această vară la Jocurile Mondiale Universitare care se vor desfăşura în Rusia şi unde sunt pe lista ministerului în acest moment sportivi studenţi ai UOC”, a declarat prof.univ.dr. George Stănculescu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.


Faptul că am reuşit cucerirea a 4 medalii şi accederea în lotul reprezentativ pentru participarea la competiţia supremă universitară ne bucură şi ne motivează să continuăm pregătirea la nivel înalt în cadrul bazei sportive”, a declarat, la rândul său, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității „Ovidius” din Constanța.


Biroul de promovare și relații publice,
20 mai 2013

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii