Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala de vară pentru studenți

ro

05 Jul, 2012 22:22 859 Marime text

În perioada 7-14 iulie, specializarea Asistență Socială a Facultății de Teologie „Sf. Ap. Andrei", din cadrul Universității „Ovidius" din Constanța, împreună cu Fundația pentru copii „Sfântul Sava" din Buzău, organizează Școala de vară pentru studenți „Bunul samarinean - consilierea grupurilor vulnerabile".

Scopul activităţii îl reprezintă atât informarea cu privire la rolul şi implicarea Bisericii Ortodoxe Române în asistenţa socială, cât şi aprofundarea cunoștințelor teoretice de asistenţă socială laică şi religioasă și punerea în practică a informațiilor referitoare la consilierea grupurilor vulnerabile.

La această Şcoală de vară sunt așteptate să participe și personalități din domeniu, precum prof.univ.dr. Ilie Bădescu, Facultatea de Sociologie - Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, și dr.prof. Pavel Chirilă - Clinica de Medicină „Naturalia", Bucureşti.

Grupului de studenți constănțeni, coordonat de asist.univ.dr. Nina Stănescu, li se alătură studenţi din Republica Moldova. Cursurile școlii de vară se vor desfășura în localitatea Bisoca, în campusul Fundației pentru copii „Sfântul Sava".

Biroul de promovare și relații publice,

5 iulie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii