Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala cercetării de performanţă şi a colectivelor editoriale ale revistelor de top din UOC

ro

29 Mar, 2016 11:24 2131 Marime text

A doua ediţie a Galei cercetării de performanţă şi a colectivelor editoriale ale revistelor de top din Universitatea „Ovidius” din Constanţa va avea loc miercuri, 30 martie 2016, începând cu ora 12.00, la Aula Magna (Clădirea Rectoratului, bd. Mamaia, nr. 124). Festivitatea face parte din programul manifestărilor UOC55, dedicate împlinirii a 55 de ani de învăţământ superior la Marea Neagră.  
Pe scenă vor urca membri marcanţi ai comunităţii academice de la „Ovidius”, care au contribuit prin activităţile de cercetare de anul trecut, în diverse domenii, la dezvoltarea şi inovarea ştiinţifică naţională şi europeană, la întărirea UOC ca principal vector al cunoaşterii şi al cercetării la Marea Neagră.
Vor fi premiaţi 11 profesori, din 11 facultăţi, şi reprezentanţii a şase colective editoriale ale revistelor de top din cadrul UOC. Ca noutate, în acest an, se va acorda un premiu special pentru unul dintre câştigători la nivelul întregii Universităţi.
Momentele de premiere vor alterna cu momente artistice realizate de studenţii Facultăţii de Arte.
La eveniment vor lua parte dl. Rector, prof. univ. dr. Sorin Rugină, dl. Prorector responsabil cu Cercetarea Ştiinţifică şi Informatizarea, prof. univ. dr. Constantin Popa, iniţiatorul competiţiei, şi membrii comunităţii academice ovidiene.  
Prima ediţie a Galei cercetării de performanţă şi a colectivelor editoriale ale revistelor de top din Universitatea „Ovidius” din Constanţa a avut loc anul trecut.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii