Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Universitatea „Ovidius”

ro

29 May, 2015 16:48 1221 Marime text
 Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, a organizat în seara zilei de 27 mai a.c., „Cina interactivă”. Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a reunit, într-un cadru informal, reprezentanţi ai unor importante firme şi studenţi din anii terminali (studii de licenţă şi masterat) ai facultăţii.

La acest eveniment au fost invitate firme reprezentative din zona noastră:

BCR - Grupul Erste
BRD Goupe Societe Generale
BRISE GROUP SRL

Grup Servicii Petroliere
OTTO BROKER


Grupul Phoenicia Hotels & Resorts.Studenţii au fost selectaţi  de către reprezentanţii firmelor participante în funcţie de CV-ul depus de aceștia. Dialogul dintre invitaţi şi studenţi s-a  materializat într-un schimb util de informaţii şi idei, la fel ca şi la întâlnirile din anii precedenţi, care s-au concretizat, pe lângă stagii de practică/internschip-uri, şi cu angajarea unora dintre studenţii participanţi.
Opinia studentei Mihaela Monica Bănică, masterandă în anul II, la specializarea Administrarea Afacerilor în Comerţ Turism, Comerţ şi Servicii, formulată după participarea la „Cina interactivă“, este elocventă în acest sens: „Deşi am fost invitată şi în anii anteriori, trebuie să recunosc că iniţial nu m-a atras ideea, însă ulterior am rămas cu regretul de a nu căpata măcar experienţă. Aşadar, anul acesta m-am înscris, am fost aleasă de cele 2 instituţii bancare şi am rămas plăcut impresionată, în urma dialogului cu reprezentanţii acestora. Mi-a plăcut foarte mult modul în care cele două companii s-au prezentat, obiectivitatea şi sinceritatea informaţiilor şi chiar disponibilitatea de a ne răspunde, nouă studenţilor, la cât mai multe întrebări. Întâlnirea mi s-a părut una constructivă şi aş recomanda oricărui student să participe. Apreciez inițiativa facultății noastre şi consider că ar fi foarte bine dacă va continua să se mențină şi în anii următori”.
 
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
29 mai 2015
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii