Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“A Walk Across America To Honor Those Who Serve”

ro

03 May, 2010 15:59 914 Marime text

In luna mai, alte doua activitati se vor desfasura la centrul nostru. Prima activitate, cu tema “A Walk Across America To Honor Those Who Serve”, se va desfasura in data de 07 mai 2010, incepand cu ora 15.00 si este menita sa informeze publicul despre razboiul din Irak. Aceasta actiune este urmata de vizionarea filmului “Stop Loss” (2008), pelicula regizata de Kimberly Peirce, autoarea succesului “Boys Don’t Cry”. Cea de-a doua activitate, “The Groovy 1960’s: The Decade of Peace and Love”, va avea loc in data de 12 mai 2010, incepand cu ora 15.00 si va avea drept scop informarea participantilor despre perioada anilor ‘60 din America. Cei prezenti la aceasta activitate vor avea ocazia sa urmareasca filmul “Hairspray” (2007), un film american muzical regizat de Adam Shankman, avandu-i in rolurile principale pe John Travolta, Michelle Pfeiffer si Christopher Walken.

   Moderatorul ambelor actiuni va fi Adelina Vartolomei, absolvent al Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, iar cei care si-au exprimat interesul pentru aceste teme sunt elevii de la Liceul Teoretic “Ovidius” din Constanta, insotiti de profesor limba engleza Valerica Visan si elevii de la Liceul Teoretic “George Calinescu”, Constanta, impreuna cu Camelia Dochie, profesor limba engleza.

   La sfarsitul fiecarei actiuni, coordonatorul centrului American Corner va oferi tututor celor prezenti materiale informative despre viata si cultura americana, precum si diplome de participare.

  Cu respect,
  Claudia Baicu
  Coordonator American Corner Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii