Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USB Sorin Oprescu, capul corupţiei din Primăria Capitalei, trebuie să demisioneze astăzi

ro

06 Sep, 2015 22:11 1582 Marime text
USB salută eforturile DNA de a face curăţenie în Primăria Generală şi subliniază că reţinerea pentru corupţie a lui Sorin Oprescu confirmă demersul Uniunii de a strânge semnături pentru demiterea acestuia.
”La sfârşitul lunii iulie am făcut o analiză a activităţii celor 7 ani de mandat ai lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, în care am subliniat amploarea fenomenului corupţiei la nivelul acestei instituţii.

Le-am cerut atunci bucureştenilor să vină alături de noi şi să ne susţină în demersul nostru de a strânge semnături pentru demiterea lui Oprescu. Reţinerea de către DNA a Primarului General pentru infracţiuni grave de corupţie legitimează acţiunea noastră de a-l demite pe edilul Capitalei. Salutăm efortul DNA de a tăia capul caracatiţei corupţiei din Primăria Generală şi susţinem campania de curăţenie începută de procurorii anticorupţie la nivelul administraţiei. Sorin Oprescu, capul corupţiei din Primăria Capitalei trebuie să demisioneze chiar astăzi”, declară Nicuşor Dan, preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB).
Nicuşor Dan susţine că USB va continua lupta cu administraţia coruptă din primăriile din Bucureşti, mai ales acum când apar noi indicii legate de infracţiuni. ”Vom continua să vorbim de cheltuirea nejustificată a banului public, de încălcarea legilor, de ineficienţa serviciilor publice”, subliniază preşedintele Grupului de Iniţiativă al USB.
 
După eforturile DNA de a curăţa o clasă politică profund coruptă şi incompetentă, USB consideră că e nevoie de o resetare generală. ”Suntem obligaţi să aducem în administraţia publică din Bucureşti un alt tip de oameni, din afara politicii, profesionişti în domeniile lor, care cunosc problemele Bucureştiului, respectă legea şi comunitatea locală”, afirmă Nicuşor Dan.
 
Departamentul de Comunicare al USB
Bucureşti, 6 septembrie 2015
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii