Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Democrată Turcă din România - Luni, 18 Aprilie 2011

ro

18 Apr, 2011 23:03 1511 Marime text

Uniunea Democrată Turcă din România organizează marţi, 19 aprilie, la orele 16.00, simpozionul cu tema:„ Preceptele religioase ale profetului Muhammed şi rolul acestora în conservarea identităţii spirituale". În cadrul simpozionului vor fi susţinute prelegeri despre viaţa profetului Muhammed şi despre învăţămintele ce se desprind din Coran, Cartea Sfântă a Islamului.

În cadrul aceluiaşi eveniment va avea loc festivitatea de premiere a elevilor participanţi la concursul de eseuri despre viaţa profetului Muhammed, concurs organizat în şcolile din judeţul Constanţa, în care se studiază religia islamică.

Simpozionul este iniţiat de preşedintele comisiei de religie a U.D.T.R., Islam Remzi şi se organizează în fiecare an pentru a marca „Săptămâna naşterii profetului".

La eveniment vor participa alături de preşedintele U.D.T.R. Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, muftiul cultului musulman din România Muurat Iusuf, ataşatul de cult islamic în cadrul Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa, Ismail Özkan şi numeroşi tineri.

P.R. U.D.T.R.

Sorina Asan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii