Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acte de caritate de Bairam ale musulmanilor 11.12.2008

ro

11 Dec, 2008 21:58 1770 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ de la Uniunea Democrată Creştină 

In aceaste zile de sarbatoare pentru comunitatea musulmana „Uniunea Democrata Tatara" in colaborare cu „Fundatia Timpuri Noi", „Fundatia Balcani","Liga islamica si culturala din Romania" si „Asociatia Musulmanilor din Romania" ,precum si doua Fundatii Umanitare din Turcia „IHH si IGMG" si-au unit fortele pentru a aduce o raza de bucurie celor nevoiasi(peste 2000 de pachete de carne), si in anumite situatii s-au daruit chiar si articole de imbracaminte si pături(situatii speciale). Secretarul UDT(Musin Bolat) impreuna cu o parte din membrii AMR a impartit in urmatoarele localitati: Mangalia,Tuzla, 23 August, Dulcesti,Mosneni, Pecineaga, Dobromir,Hagieni, 2Mai, Cotul Vaii, Albesti. Presedintele sucursalei UDT Bucuresti(Sali Ernis) impreuna cu membrii Fundatiei Balcani si Fundatiei Timpuri Noi a impartit in urmatoarele localitati: Medgidia, Valea Dacilor, Castelu,si partial Valul lui Traian si Constanta, Secretarul Fundatiei Balcani(Memet Hangai) impreuna cu membrii fundatiei pe care o reprezinta a impartit partial in Bucuresti, si nu in ultimul rand secretarul AMR (Bari Nerdin) impreuna cu IHH si IGMG, a acoperit Constanta, partial Bucuresti si o zona extinsa din Judetul Constanta.

Multumim pe aceasta cale celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit, precum si celor care ne-au semnalat situatiile speciale cu care se confrunta comunitatea noastra.

Multumim si administratiilor locale pentru amabilitatea lor.(Informatii privind persoanele nevoiase)

Multumim dobrogenilor ca ne-au inteles, si le uram la randul nostru „Sarbatori Fericite"(pentru acest sfarsit de an) asa cu si ei ne-au urat: „Bairam fericit"

Speram ca faptele noastre sa fie primite si pe placul creatorului care a spus: "Nu vor ajunge la Allah carnea nici sângele lor(animalelor sacrificate), ci va ajunge la El evlavia voastrã. ...Si binevesteste celor care sãvârsesc fapte bune!"

Cu deosebita stima

Naim Belgin (presedinte)

Persoane de Contact

UNIUNEA DEMOCRATA TATARA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii