Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UGIR-1903 a facut plangeri penale impotriva celor care o calomniaza

ro

31 Mar, 2011 17:38 2244 Marime text

Patronatul Presei Locale din Romania - ROMEDIA, membru al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania - UGIR-1903, va aduce la cunostinta ca aceasta este in ultima perioada obiectul unui atac nejustificat, inclusiv in justitie, din partea a trei persoane din afara UGIR-1903 care doresc sa creeze confuzii in randul opiniei publice si a membrilor sai.

Cele trei persoane care nu au nicio calitate oficiala in cadrul UGIR-1903, dar isi aroga prin fals si uz de fals functii in conducerea sa sunt urmatoarele:

1. Vasile Stefanescu s-a autointitulat revine prin statut numai presedintilor Federatiilor membre UGIR-1903. Precizam ca Federatia scolilor de soferi la care este presedinte V. Stefanescu nu este membra UGIR-1903.

2. Nicu Stefan a incercat sa obtina calitatea de prim vicepresedinte al UGIR-1903 si membru al Colegiului director in mod ilegal, prezentand si facand uz de o cerere de aderare falsa din partea Federatiei serviciilor de securitate care in Adunarea sa generala a hotarat sa nu adere la UGIR-1903. Precizam ca in UGIR-1903 nu exista nicio federatie care s ail aiba presedinte pe dl. Nicu Stefan.

3. Mihai Pasculescu s-a autointitulat prim vicepresedinte al UGIR-1903 si membru al Colegiului director, calitate care revine prin statut numai presedintilor Federatiilor membre. Precizam ca Federatia patronatelor din industria usoara din care a facut parte M. Pasculescu este membra a UGIR-1903, dar acesta nu a fost niciodata presedinte al FEPAIUS. Totodata, M. Pasculescu a fost o perioada responsabil de activitatea financiara a UGIR-1903 ale carei rezultate le contesta in prezent.

Fata de hartuielile, inclusiv de ordin juridic, initiate de cele trei peroane fara nicio calitate opozabila conducerii actuale, UGIR-1903 a hotarat formularea de plangeri penale pe numele lor pentru fals si uz de fals in atribuirea de calitati oficiale a confederatiei.

Pentru inlaturarea oricaror neclaritati privind valabilitatea mandatului si autoritatea conducerii UGIR-1903 tinem sa informam ca aceasta a fost confirmata prin emiterea Certificatului constatator din 11.03.2011, emis de Ministerul Justitiei.

Presedinte executiv ROMEDIA

Valentin Popescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii