Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, de la 20.30, la Pro Tv, actorii din "Land of Jokes", Cristi Gretcu si Paula Chirila vor dansa charleston pentru o pereche de bolnavi cu Sindrom Down

ro

28 Oct, 2010 23:06 2365 Marime text

_mg_8930_.jpgVineri seara, ringul de la "Dansez pentru tine" ii va gazdui pentru un dans umanitar pe Paula Chirila si Cristian Gretcu, actorii din "Land of Jokes", de la Pro Tv. Ei vor dansa un charleston sensibil pentru a ajuta doi tineri indragostiti, de 23 de ani, care sufera de Sindrom Down.

img_9001_.jpgTeodor si Teodora s-au iubit din prima clipa in care s-au vazut, cu 7 ani in urma, si pe loc si-au marturisit unul altuia fericirea intalnirii. Cu toate ca se gandesc mult unul la celalalt, ei se vad destul de rar din cauza distantei de 250 de km care ii desparte. Isi scriu mult pe internet, isi vorbesc la telefon si se mai vad la competitiile sportive la care participa amandoi cu Asociatia pentru copiii bolnavi de Sindrom Down, insa visul lor este sa se poata intalni mai des.

picture1_.jpgInspirat din povestea de dragoste pe care Teodor si Teodora o traiesc, coregraful Bogdan Boanta a creat o coregrafie speciala pentru perechea Paula Chirila si Cristian Gretcu. Telespectatorii Pro Tv, ii vor vedea pe "Ion Iliescu" si pe "Bianca Dragusanu" din "Land of Jokes" intr-o coregrafie de charleston care exprima o poveste haioasa de dragoste pe piesa clasica "Walking back to happiness" in interpretarea lui Helen Shapiro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii