Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fotomodel şi o cântăreaţă vor să-l cucerească pe maestrul Horia Vîrlan

ro

27 May, 2015 16:40 2017 Marime text
„Ce caută un model în bucătărie?” este dilema lui Cove de astăzi la „Mama mea găteşte mai bine”. Diana a coborât de pe podium şi a vine astăzi în bucătăria emisiunii cu planuri mari. Modelul vrea să-l dea pe spate pe judecătorul Horia Vîrlan şi să câştige premiul de 1.500 de lei.
                   
Bătălia nu va fi însă uşoară, pentru că Roxana, rivala Dianei şi câştigătoarea ediţiei de ieri, are un talent pe care până acum l-a ţinut ascuns. „Zi-o p-aia cu Elsa!”, o îndeamnă Cove, iar Roxana se transformă preţ de câteva secunde în personajul din „Regatul de gheaţă”. Cu o codiţă împletită, asemeni Elsei, Roxana cântă în emisiune piesa „Let It Go”, iar prezentatorul se ocupă de coregrafie. Cove este atât de pătruns de moment, încât, în lipsa unei partenere, dansează cu... cârnatul.
 
Odată ridicată mingea la fileu, mama Dianei , Cristina, se ambiţionează: „Diana, dacă mergem mai departe, data viitoare sigur vei cânta şi tu ceva”. Modelul ar prefera totuşi să-şi arate talentul în domeniul ei de activitate şi promite o prezentare de modă, dacă verdictul maestrului Horia Vîrlan va fi în favoarea ei.
 
Cine a ieşit învingătoare în duelul talentelor, aflaţi astăzi, de la ora 17.00, la „Mama mea găteşte mai bine”, doar la Prima TV.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii