Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TV Alpha Media departe de oameni !

ro

01 May, 2012 19:04 1896 Marime text

TV Alpha Media a crescut in audienta si simpatie datorita faptului ca a fost aproape de nevoile medgienilor si a reflectat, cu bune si cu rele, starea orasului.

Deviza lor "aproape de oameni" a dat acestora incredere ca politicienii vor fi permanent in vizorul lor si in vazul lumii.

Obiectivitatea si slujirea interesului public, le-a adus statutul de "avere locala" sau "activ in patrimoniul Medgidiei".

In momentul in care politicienii din conducerea administratiei locale au intervenit pentru scoaterea de pe cablu, a TV Alpha Media, oamenii care se simteau aproape de aceasta televiziune, au protestat.

Au protestat prin mars in oras, au protestat la conducerea firmei de cablu, au protestat la C.N.A. .

Protestul a avut succes si televiziunea "aproape de oameni" a fost adusa inapoi in casele medgidienilor.

In data de 26.04.2012 am cerut la Alpha Media timp de antena ,in temeiul Deciziei C.N.A nr. 195/24.04.2012.

In data de 30.04.2012 dna Mioara Tutu m-a anuntat ca il va invita in emisiuni doar pe Marian Iordache, pentru ca are contract.

Pentru ceilalti competitori televiziunea locala este inchisa.

TV Alpha Media se transorma.

Din televiziunea Noastra devine televiziunea Lui.

Dumitru Moinescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iuli 01 May, 2012 19:51 Eu nu cred ultima parte a acestui articol.
  • SIMO 01 May, 2012 18:55 De campanii electorale cu politicieni si promisiuni neimplinite sunt satui! Oamenii vor o campanie electorala fara politicieni! Pentru ca politicienii stim cum sunt si ce-i poate capul! Vrem o campanie electorala a omului de rand! Noi sa ne exprimam opinile, noi sa ne strigam nemultumirile si sperantele! Alpha Media nu mai primiti niciun politician, primiti-ne pe noi, cetatenii Medgidiei! De data asta NOI SA VORBIM SI EI SA ASCULTE!
  • nelu 01 May, 2012 18:52 La urma urmei, daca un politician ca dumneavoastra a ajuns sa se impiedice de Alpha Media inseamna ca televiziunea asta nu e una oarecare si va temeti de influenta pe care ar aveau asupra voturilor daca nu apareti la Alpha Media? De fapt strategia dvs cred ca era sa profitati de tv si sa castigati pe spatele acelor oameni, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si ati ramas cu buza fripta! Bine v-a facut doamna Mioara =))
  • MIOARA TUTU 01 May, 2012 18:30 TRIMITEM DREPTUL LA REPLICA CARE REFLECTA REALITATEA! TV ALPHA MEDIA DEPARTE DE POLITICIENI!