Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul despre viata si cariera lui Whitney Houston la MTV Idol!

ro

27 Apr, 2010 17:33 2427 Marime text
whitney-houston_2.jpgMiercuri, 28 aprilie, de la ora 19.00, MTV Idol prezinta viata uneia dintre cele mai de succes cantarete americane de culoare, Whitney Houston! Chiar daca in ultimul timp cariera artistei a cunoscut un declin datorat problemelor pe care le-a avut cu drogurile, Whithey Houston va ramane peste ani un nume de referinta in istoria muzicala.

Celebra cantareata si actrita isi mosteneste talentul de la mama sa Cissy Houston care a facut parte din trupa de cantareti cu care regele muzicii rock and roll, Elvis Presley, obisnuia sa sustina concerte. De asemenea, artista se poate mandri ca o are ca nasa pe Aretha Franklin, cantareata de muzica soul care a fost denumita de revista Rolling Stone drept cea mai buna cantareata a tuturor timpurilor.

Artiste ca Britney Spears, Alicia Keys, Christina Aguilera, Beyonce sau Pink au recunoscut ca Houston a fost o sursa de inspiratie muzicala foarte importanta pentru cariera lor.

Castigatoare a 26 de premii MTV si a sase premii Grammy, cantareata detine recordul pentru sase saptamani pe prima pozitie in topul vanzarilorde albume din America.

Whitney Houston, una dintre cele mai apreciate cantarete ale tutror timpurilor, vine miercuri, 28 aprilie, de la ora 19.00 la MTV Idol!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii