Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semifinala "Dansez pentru tine" de 1 decembrie, la Pro Tv

ro

29 Nov, 2009 20:39 2103 Marime text
_MG_0895.jpgDe 1 decembrie, sarbatoritul Pro Tv spune, la cei 14 ani ai sai, "Jos Palaria!" in fata telespectatorilor si pregateste o editie speciala si inedita a emisiunii "Dansez pentru tine". Pentru prima data in istoria competitiei visurilor, va exista o editie in 1 decemrbie, cu semifinala concursului, mai precis lupta pentru locul al treilea si o alta editie in 4 decembrie, cu finala, adica lupta perechilor ramase in concurs pentru locurile 1 si 2.

De la 20.30, telespectatorii Pro Tv vor fi martorii unei editii "Jos Palaria" a emisiunii "Dansez pentru tine" in care emotiile, spectacolul si momentele inedite se vor impleti pentru a crea o seara speciala. In concurs vor fi cele mai iubite trei perechi ale sezonului, Alina Chinie si Stefan Bamboi, Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba, Jean de la Craiova si Sandra Neacsu care au reusit sa ajunga in semifinala. Marti seara, de la 20.30, in editia speciala de 1 decembrie cand Pro Tv implineste 14 ani, niciuna dintre perechi nu va trece prin drama duelului, ci toate trei vor avea sanse egale sa mearga spre castigarea marelui premiu. In urma semifinalei de marti, se va stabili care dintre cele trei perechi ramase in concurs va ocupa locul al treilea si va primi astfel premiul de 15 000 de euro.

Spectacolul concurentilor va porni din doua stiluri de dans pline de energie, umor si atitudine. Concurentii vor avea de dansat un stil fierbinte si colorat care intotdeauna a incediat ringul visurilor: salsa. Al doilea stil de dans al semifinalei din ziua de sarbatoare a romanilor si a Pro Tv, 1 decembrie, va fi parodia, iar fiecare pereche va crea momente in care va parodia ceva sau pe cineva.

Intreaga editie din 1 decembrie va fi de sarbatoare. Baletul emisiunii coordonat de Edi Stancu va crea un moment inedit si emotionant care sa accentueze ideea de "Jos Palaria!". Seara de marti va avea si invitati speciali care vor face dansuri festive in scopuri umanitare si in semn de respect pentru oameni amarati, dar puternici in fata carora oricine trebuie sa spuna "Jos Palaria!".

Actrita Carmen Tanase, Flacarica din serialul "State de Romania" de la Pro Tv, va aduce in ring spectaculozitatea, energia si pitorescul unui dans tiganesc nemaivazut si nemaintalnit alaturi de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii "Dansez pentru tine", cel care a chinuit vedetele toata vara la pensiunea din "Serviti, va rog!". Florin Busuioc si Roxana Ciuhulescu vor pregati special pentru a marca aniversarea Pro Tv un moment plin de spirit si amuzament pe piesa "Mi-am dorit o masina" a artistului Florian Pittis. Cele doua vedete Pro Tv vor dansa in semn de respect pentru o persoana deosebita. Vedeta Acasa Tv, Mircea Solcanu va face spectacol la "Dansez pentru tine" alaturi de dansatorul Gabriel Musoiu interpretand intr-un mod unic un pasaj din musicalul "The Producers". Si Loredana va cuceri telespectatorii si ringul visurilor cu un dans viu si molipsitor alaturi de baletul emisiunii pe piesa ei, "Lele", iar trupa SIMPLU va fi stapana unui moment unic in show-ul special de marti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria puscatu 01 Dec, 2009 22:54 apreciez ceia ce faceti, jos palaria