Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realizatorul emisiunii Apropo Tv şi unul dintre juraţii show-ului Românii au talent, Andi Moisescu are talent la schiat

ro

02 Feb, 2011 23:00 1637 Marime text
p1000382_.jpgNeobositul Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo Tv şi jurat în Românii au talent, show ce va debuta la Pro Tv vineri, 18 februarie, şi soţia lui, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la ACASĂ s-au bucurat de o vacanţă de opt zile la schi, în Austria. „Sloganul staţiunii Ischgl, în care am stat, spune totul: Relax. If You Can... Exact aşa e. De cum am ajuns sus pe domeniul de schi, care nu măsoară decât 248 de kilometri de pârtii, am avut impresia că e locul în care s-au adunat toţi nebunii. Aşadar, am simtit imediat că acolo e locul meu", a mărturisit încântat Andi.

p1000469.jpgVedeta Pro Tv a ţinut morţis să demonstreze că are talent la schiat şi în nu mai mult de şapte zile a parcurs pe schiuri întreg domeniul, cu toate cele 41 de instalaţii de cablu aflate pe Alpii de la graniţa dintre Austria şi Elveţia. Andi şi Olivia, plecaţi pentru a doua oară singuri într-o vacanţă de când au copii, au dat, într-o seară, preţ de şapte kilometri schiurile pe săniuţe. „Ce n-am reuşit în copilărie am reuşit acum. O coborâre spectaculoasă cu săniuţele, la 11 noaptea, de la 2500 de metri altitudine, în nocturnă, pe un traseu lung de şapte kilometri. La început am crezut că n-o să-mi ajungă, după jumătatea traseului am avut impresia că nu se mai termină", a mărturisit Andi, entuziasmat ca un copil.

Relaxat şi bucuros de clipele „la înălţime" petrecute împreună cu Olivia, Andi e mai pregătit ca oricând să dea startul la Pro Tv unui nou sezon Apropo Tv şi să pornească la vânat talente autohtone în Românii au talent.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii