Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program HBO - Premiere

ro

16 Aug, 2010 19:11 3358 Marime text

hbo_blue.jpgG.I. JOE: THE RISE OF COBRA

G.I. JOE: ASCENSIUNEA COBREI

Acţiune, SUA 2009

Regia: Stephen Sommers

Cu: Channing Tatum, Sienna Miller

26,29

G.I.J.O.E. este acronimul unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldaţi au trecut cele mai dificile teste fizice şi intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. Soldaţii vor fi nevoiţi să-şi folosesească echipamentele de ultimă generaţie pentru a contracara periculoasele activităţi ale unui traficant de arme. Un action demolator, care nu-ţi lasă timp să-ţi tragi răsuflarea!

NIGHT AT THE MUSEUM 2: BATTLE OF THE SMITHSONIAN

O NOAPTE LA MUZEU 2

Regia: Shawn Levi

Cu: Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams

Comedie, SUA 2009

19,22,27,28

S-a lăsat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasă, luminile au fost stinse, elevii sunt în paturile lor... şi, totuşi, ceva incredibil se pregăteşte atunci când fostul paznic de noapte Larry Daley (Ben Stiller) se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură... O aventură în care istoria prinde viaţă. În a doua parte a poveştii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât ea nu se putea desfăşura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-şi salveze foştii prieteni neînsufleţiţi de la ce ar putea fi o înfruntare de proporţi epice între exponatele de la Smitehsonian, care prind, brusc, viaţă.

Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian e singurul film de acţiune şi aventuri turnat vreodată în Institutul Smithsonian, cel mai mare şi mai vizitat complex de muzee american.

STAR TREK (2009)

STAR TREK

SF, SUA 2009

Regia:JJ Abrams
Cu: Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood

12,15,28,29

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de Nero (Eric Bana), un neîndurător romulan, este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) şi Spock (Zachary Quinto), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi vor colabora cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i va purta până pe planeta Vulcan. Destinat atât celor nefamiliarizaţi cu universul Star Trek, cât şi super-fanilor acestuia, noul film al lui J.J. Abrams introduce şi generosul artificiu al călătoriei în timp. Oare îi va permite cineastul tânărului Spock s-o întâlnească pe varianta sa mai în vârstă, interpretată de celebrul Leonard Nimoy?

WHATEVER WORKS

CE-O FI O FI...

Comedie, SUA 2009

Regia: Woody Allen

Cu: Larry David, Evan Rachel Wood, Patricia Clarkson, Ed Begley Jr., Michael Mckean

5,8,18,28,29

Woody Allen îşi termină "perioada londoneză" cu acest film delirant de amuzant, simultan cinic şi romantic, în care Evan Rachel Wood este Melodie, tânăra şi naiva soţie a unui barbat excentric trecut de prima (ba chiar şi de-a doua) tinereţe (Larry David).

Boris Yellnikoff este un new yorkez excentric care a fost profesor de fizică la Universitatea Columbia. După o căsnicie ratată cu Jessica şi o tentativă eşuată de sinucidere, bărbatul îşi irită prietenii loiali cu tirade nesfârşite despre inutilitatea tuturor lucrurilor. Atunci când o intâlneşte pe Melodie, o tănară fugită de acasă, Boris Yellnikoff schimbă traiul privilegiat cu un stil de viaţă boem şi nonconformist. Marietta, mama lui Melodie, vine la New York pentru a-şi căuta fiica şi pentru a-şi pedepsi soţul infidel. Ea se implică într-un menage-a-trois cu prietenul lui Boris - Leo Brockman şi cu proprietarul unei galerii de artă, pe nume Al Morgenstern. Dupa ce Melodie îl inşeală cu un actor de vârsta ei pe nume Randy James, Boris se aruncă pe fereastră, cade peste o femeie care îi salvează viaţa şi o cunoaşte astfel pe Helena.

17 AGAIN

DIN NOU LA 17 ANI

Regia: Burr Steers DIN NOU LA 17 ANI

Cu: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg

Comedie, SUA 2009

4,19,20,28,29

Mike O'Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Cândva, fusese un atlet de nota 10 care intenţiona să se ducă la facultate, dar a renunţat la acest plan pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike a devenit un om complet nefericit şi un om de afaceri foarte ursuz şi deprimat, care e convins că a luat nişte decizii în viaţă nu tocmai inspirate. Ceea ce el îşi doreşte este să se întoarcă înapoi în timp şi să îndrepte lucrurile care l-au adus în starea asta. Dorinţa îi este miraculos îndeplinită. Tot ceea ce trebuie să facă acum este să-şi trăiască viaţa aşa cum şi-ar fi dorit.

BROTHERS (2009)

FRATELE DISPĂRUT

Regia: Jim Sheridan

Cu: Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman, Sam Shepard, Bailee Madison

Dramă, SUA 2009

17

Sam Cahill, un puşcas marin decorat pentru carierămilitară de succes, este căsătorit cu Grace şi are două fetite pe nume Isabelle şi Maggie. Atunci când Sam e trimis într-o misiune periculoasă în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic Tommy Cahill să preia responsabilităţile de cap al familiei şi să aibă grijă de Grace şi de cele două nepoate, cu toate că în trecut făcuse închisoare şi fusese considerat un fel de oaie neagră de către rude. După ce elicopterul lui Sam Cahill este doborât în Munţii Pamir, iar soldatul este dat dispărut şi considerat mort, Tommy şi Grace devin conştienţi de atracţia fizică reciprocă pe care o simt, deşi sunt speriaţi şi ruşinaţi în acelaşi timp de sentimentele tot mai puternice pe care le au unul faţă de celălalt. Numai că Sam Cahill nu a decedat în accident, ci a fost capturat împreună cu un alt soldat american de către talibani. Se întoarce acasă profund tulburat psihic. Atmosfera tensionată pe care o găseşte în sânul familiei sale, îl determină pe Sam să devină suspicios şi să presupună că între Grace şi fratele sau Tommy s-a înfiripat o relaţie amoroasă interzisă.

DISGRACE

DEZONOARE

Regia: Steve Jacobs

Cu: John Malkovich, Jessica Haines, Eriq Ebouaney, Fiona Press, Antoinette Engel

Dramă, Australia 2008

14,27

În această superbă adaptare a capodoperei lui J.M Cotzee, premiată cu prestigiosul premiu Pulitzer, John Malkovich îl interpretează pe David Lurie, un profesor de 52 de ani de literatură care ia o tânără studentă sub aripa lui şi în patul său. Pentru David, aventura e un flirt inofensiv, dar pentru că ne aflăm în Africa de Sud post-apartheid şi pentru că studenta în chestiune e o metisă, erupe un scandal care-l forţează pe să-şi abandoneze profesia şi universul său confortabil, plin de presupuneri cinice despre sine şi despre lumea în care trăieşte.

Dizgraţiat, părăseşte oraşul pentru o fermă în pustietatea deşertului, acolo unde Lucy, fiica sa nonoconformistă, duce o viaţă rustică necomplicată. Totuşi, nici David şi nici Lucy nu pot scăpa de realităţile societăţii contemporane. Atunci când cad victime unui atac brutal săvârşit de trei bărbaţi de culoare, ei descoperă că definiţia victimei şi a agresorului, a oprimatului şi a asupritorului, a sclavului şi a latifundiarului s-au schimbat pentru totdeauna.

G-FORCE

G-FORCE: SALVATORII PLANETEI

Regia: Hoyt Yeatman

Cu: Bill Nighy, Will Arnett, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Tyler Patrick Jones

Familial, SUA 2009

18

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D, G-Force, Salvatorii Planetei, o combinaţie de comedie şi de film de aventuri despre un program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale ca să lucreze ca spioni.

Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, nişte cobai superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuţele lor. "Salvatorii planetei" sunt: cobaii Darwin (vocea lui Sam Rockwell), liderul echipei, decis să reuşească, indiferent care ar fi preţul victoriei; Blaster (vocea lui Tracy Morgan), un expert în arme cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme; şi Juarez (vocea lui Penélope Cruz), o profesionistă sexy a artelor marţiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, şi Speckles (vocea lui Nicolas Cage), o specie de cârtiţă cu nasul "în formă de stea", specialistul în computere şi informatică al echipei.

"Salvatorii planetei" îşi poartă publicul într-o cursă de senzaţie, demonstrând o dată pentru totdeauna că lumea are nevoie de nişte eroi mici în stat şi mari în spirit.

MONSTERS VS. ALIENS

MONŞTRI CONTRA EXTRATEREŞTRI

Animaţie, SUA 2009

Regia: Rob Letterman, Conrad Vernon

11,26,30

Susan Murphy (vocea lui Reese Witherspoon), o tânără din California, este lovită în ziua nunţii de un meteorit. Efectul? Susan se transformă într-un monstru de 15 metri înălţime, pe care armata se grăbeşte să-l captureze. Dar Susan evadează şi, alături de alţi monştri la fel de simpatici, încearcă să protejeze Terra de atacurile unui grup de extratereştri răuvoitori, conduşi de fiorosul Gallaxhar.

NICK AND NORAH'S INFINITE PLAYLIST

PLAYLIST PENTRU NICK ŞI NORAH

Regia: Peter Sollett

Cu: Michael Cera, Kat Dennings, Aaron Yoo, Rafi Gavron, Ari Graynor

Comedie, SUA 2009

18

Bazat pe o nuvela de Rachel Cohn şi David Levithan, lungmetrajul de faţă spune povestea de dragoste a doi tineri ce se întâlnesc la un concert punk.

Doi tineri care doresc să uite de singurătate petrec o noapte într-un club fără să aibă curaj să se gândească la faptul că această întâlnire ar putea fi prima, iar nu singura lor noapte împreună. Nick and Norah's Infinite Playlist este o comedie despre doi tineri singuri. Eroii principali ai acestei poveşti din New York sunt Nick (Michael Cera) şi Norah (Kat Dennings). El încearcă să depăşească impasul în care ajunsese după ce fusese părăsit de o femeie, ea vrea să uite de singurătate atrăgându-l pe Nick într-o escapadă amoroasă. Interesant este că, exceptând faptului că le place muzica, cei doi nu par a avea nimic în comun. Totuşi, situaţia este pe cale să se schimbe, deoarece o noapte în doi într-un club e pe cale să devină prima întâlnire a unei poveşti romantice.

3 NEEDLES

SECVENŢĂ FINALĂ

Regia: Thom Fitzgerald

Cu: Chloë Sevigny, Shawn Ashmore, Lucy Liu, Stockard Channing, Olympia Dukakis

Dramă, Canada 2005

24

O perspectivă asupra crizei mondiale SIDA: în Montreal, un actor de filme porno plănuieşte să scape de testul obligatoriu; o tânără calugăriţă face un sacrificiu personal pentru binele unui sat din Africa de Sud; în China rurală, un muncitor de pe piaţa neagră care se dă drept un asistent autorizat de catre Guvern pentru a recolta sânge, pune în pericol siguranţa unui intreg sat.

CARDIOFITNESS

Regia: Fabio Tagliavia

Cu: Nicoletta Romanoff, Federico Costantini, Giulia Bevilacqua, Sarah Felberbaum, Daniele De Angelis

Comedie, Italia 2007

13,16,17

Stefania, o tânără scriitoare aspirantă de 27 de ani, îşi împărtăşeşte bucuriile şi necazurile cu prietenele ei, Cecilia şi Ilaria. Toate trei se strâng la sala de gimnastică unde lucrează Ilaria, ca să-şi defuleze frustrările şi plăcerile vieţii cotidiene. Stefano e jucătorul cel mai bun din echipa sa de baseball. Băiatul, un personaj timid şi tăcut, începe un program de reabilitare la aceeaşi sală de gimnastică la care merge Stefania. E dragoste la prima vedere şi Stefania îşi pierde capul.. până descoperă că Stefano are abia 15 ani.

DRAGONBALL: EVOLUTION

DRAGONBALL: EVOLUŢIA

Regia: James Wong

Cu: Justin Chatwin, Emmy Rossum, Jamie Chung, James Marsters, Yun-Fat Chow

Acţiune, SUA 2009

27

Povestea din Dragonball îl urmăreşte pe Goku, un licean care află că e singura şansa a omenirii împotriva unui demon distrugător. Goku vrea să îndeplinească dorinţa bunicului său şi să-l găsească pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului (care pot îndeplini orice dorinţă) şi a-l împiedica pe acesta să devină stăpânul lumii. Bineînţeles, începe o cursă contracronometru pentru găsirea globurilor, căci acestea i-ar putea îndeplini şi lui Piccolo dorinţele nefaste.

EVAN ALMIGHTY

EVAN ATOTPUTERNICUL

Regia: Tom Shadyac

Cu: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, John Goodman, John Michael Higgins

Comedie, SUA 2007

3,14,15,19,20

Ultima oară când l-am văzut pe Evan Baxter, era chinuit de către Bruce Nolan (Bruce Almighty) în timp ce prezenta ştirile la Buffalo TV. Dar timpul a trecut şi Evan şi-a văzut de treabă, devenind membru al Congresului american. Dar se pare că destinul său nu este doar politic, căci Dumnezeu îi încredinţează construirea unei noi arce. Şi iată-l pe Evan cum se transformă dintr-un bărbat care voia să-şi servească ţara, în salvatorul întregii omeniri.

I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY

VĂ DECLAR SOŢ ŞI... SOŢIE ?

Regia: Dennis Dugan

Cu: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Dan Aykroyd, Ving Rhames

Comedie, SUA 2007

25

Chuck şi Larry sunt doi pompieri, prieteni la cataramă. Prietenia lor devine şi mai strânsă (sau nu) când Larry îşi dă seama ca are nevoie de un partener domestic (un fel de soţ, adica) pentru a rezolva nişte probleme legate de-o asigurare. Cum Chuck îi e dator şi cum parteneriatele domestice între bărbaţi sunt la ordinea zilei în New York, soluţia e simplă: Chuck va trebui să se însoare cu Larry. Lucrurile scapă de sub control când cei doi bărbaţi hetero chiar trebuie să arate cât de mult se iubesc.

REACH FOR ME (AKA. TEMPTING HYENAS)

NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU

Regia: Levar Burton

Cu: Seymour Cassel, Alfre Woodard, Johnny Whitworth

Comedie, SUA 2008

20,26,27

Alvin nu vrea decât linişte şi pace dar Kevin, tânărul său coleg din rezerva aflată într-un "hospice" (o instituţie unde sunt internaţi bolnavii terminali), s-a hotărât să trăiască din plin fiecare moment care i-a mai rămas. Iubita acestuia, Sarah, e hotărâtă să-i facă ultimele zile amuzante şi emoţionante, ceea ce-l forţează şi pe Alvin să reflecteze asupra propriei sale vieţi şi asupra unei căsătorii eşuate. LeVar Burton scrie, regizează şi interpretează în această dramă despre doi pacienţi care îşi dau seama cum să trăiască şi să iubească, abia când sunt pe patul de moarte.

STAR TREK II: THE WRATH OF KHAN

STAR TREK II: MÂNIA LUI KHAN

Regia: Nicholas Meyer

Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, Deforest Kelley

SF, SUA 1982

6,18,30

Nava Federaţiei Stelare USS Enterprise se află într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucţie, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecţie ar putea fi ultima misiune spaţială din cariera sa.
Dar Khan s-a întors.
Ajutat de banda sa de supraoameni modificaţi genetic, Khan (Ricardo Montalban), un rebel genial venit de pe Pământul secolului 20 - a încălcat Regula Nr. 1 a Staţiei Spaţiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obţinut prin forţă controlul asupra unei alte nave a Federaţiei, iar acum pune la cale o capcană mortală pentru Kirk, vechiul său duşman, ameninţând să producă un Armaghedon de proporţii cosmice!

STAR TREK IV: THE VOYAGE HOME

STAR TREK IV: DRUMUL SPRE CASĂ

Regia: Leonard Nimoy

Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, Deforest Kelley

SF, SUA 1986

7,18

William Shatner, Leonard Nimoy şi restul echipajului de pe USS Enterprise se avântă din nou în spaţiul cosmic, într-una dintre cele mai apreciate şi mai uimitoare aventuri Star Trek din toate timpurile.
Suntem în secolul 23 şi o misterioasă putere extraterestră ameninţă Pământul, evaporând oceanele şi distrugând atmosfera. Într-o încercare disperată de a salva omenirea, Kirk şi echipajul său trebuie să călătorească înapoi în timp, în oraşul San Francisco al anului 1986, unde vor găsi o lume plină de zgomote punk, de miros de pizza şi de autobuze cu bilet la preţ fix - toate la fel de străine pentru ei ca şi oricare alte elemente întâlnite în celălalt capăt al galaxiei. O misiune incitantă, plină de acţiune, de umor şi de autoironie pentru echipajul navei Enterprise!

STAR TREK VI: THE UNDISCOVERED COUNTRY

STAR TREK VI: TĂRÂMUL NEDESCOPERIT

Regia: Nicholas Meyer

Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, Deforest Kelley

SF, SUA 1991

8,19

Enterprise conduce o luptă pentru pace în cea mai spectaculoasă aventură Star Trek a tuturor timpurilor! După ani întregi de războaie, Federaţia şi Imperiul Klingonian se pregătesc pentru discuţii de pace. Însă perspectiva unui glasnost de proporţii cosmice între duşmani înrăiţi este alarmantă pentru Amiralul Kirk (William Shatner). "Avem de-a face cu nişte animale!" avertizează el.
Atunci când o navă klingoniană este atacată, iar Enterprise este considerată vinovată, demonii războiului îşi arată din nou colţii, iar cele două tabere se pregătesc pentru ceea ce ar putea fi întâlnirea lor finală, pe viaţă şi pe moarte. În regia lui Nicholas Meyer, acesta este un film de acţiune şi aventură de proporţii galactice.

STAR TREK VII: GENERATIONS

STAR TREK: GENERAŢII

Regia: David Carson

Cu: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, Levar Burton, William Shatner

SF, SUA 1994

9,19,23,24

Căpitanul Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) şi Pavel Chekov (Walter Koenig) sunt oaspeţi de onoare la bordul noii nave spatiale Enterprise-B. Un zbor de testare ia o turnură neasteptată, atunci când Enterprise întânleşte două nave blocate în Nexus şi o undă misterioasã de energie. În timpul unei periculoase încercări de salvare, Kirk este aruncat în spatiu.

Şaptezeci de ani mai târziu, Cãpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) şi echipajul navei Enterprise-D salvează un cercetător El-Aurian pe nume Soran (Malcolm McDowell). Soran pune la cale un plan pentru distrugerea navei Enterprise şi uciderea a milioane de oameni. Acum, singura sansă a lui Picard este Nexus... şi un căpitan legendar din trecut.

STAR TREK VIII: FIRST CONTACT

STAR TREK: PRIMUL CONTACT

Regia: Jonathan Frakes

Cu: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner

SF, SUA 1996

10,26

Căpitanul Jean-Luc Picard şi echipajul său se implică în cea mai palpitantă aventură a lor de până acum - într-o peliculă SF care "iese cu mândrie în evidenţă". (Richard Corliss, Time)
Îşi spun "Borgi" - un grup pe jumătate organic, pe jumătate mecanic, dar având un unic ţel: să cucerească şi să asimileze toate rasele. Conduşi de regina lor cea seducătoare, dar sadică (Alice Krige), Borgii se îndreaptă acum spre Pământ, punând la cale un plan mârşav: să modifice istoria.
Ultima întâlnire a lui Picard cu Borgii aproape că l-a costat viaţa. Acum, el vrea să se răzbune. Dar cât de departe este dispus să meargă, pentru a-şi atinge scopul ? Avându-i în distribuţie şi pe Alfre Woodard şi James Cromwell, Star Trek: Primul Contact este o poveste plină de efecte speciale spectaculoase, un film de acţiune care "are de toate" (Jim Ferguson, Prevue Channel).

STAR TREK X: NEMESIS

STAR TREK: NEMESIS

Regia: Stuart Baird

Cu: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner

SF, SUA 2002

11,15,16,26

În acest film facem cunoştiinţa cu remanii, o castă nedorită din Imperiul Romulan, folosită ca sclavi în minele de dilitiu de pe planeta lor. Hotărâţi să-şi recapete libertatea şi, în acelaşi timp, să-si satisfacă ambiţiile de cuceritori, remanii, conduşi de pretorul Shinzon, pun la cale distrugerea Imperiului Romulan si a Federatiei! Dupa crearea unei arme biologice şi a unei nave cu potenţial ofensiv uriaş, remanii trec la punerea în aplicare a cumplitului lor plan!
Acest nou film cu echipajul navei Enterprise ne va rezerva câteva surprize plăcute: vom face cunoştiinţă cu fratele geaman al lui Data, cu un nou inamic al Capitanului Picard şi... va avea loc o nuntă de mult asteptată: cea a consilierului Deanna Troi cu comandantul William Riker!

A FAMILY IS A FAMILY IS A FAMILY: A ROSIE O'DONNELL CELEBRATION

CE ESTE O FAMILIE ?

Regia: Amy Schatz

Documentar, SUA 2010

16,22

Cu: Rosie O'Donnell, Ziggy Marley, Elizabeth Mitchell

A Family Is A Family Is A Family: A Rosie O'Donnell Celebration ne oferă o perspectivă emoţionantă asupra remarcabilei diversităţi a familiei moderne care sfidează stereotipurile. Acest documentar se concentrează asupra părinţilor de acelaşi sex, asupra mariajelor mixte, a părinţilor single şi a adopţiilor. Copii vorbesc din inimă despre părinţi, fraţi, căsătorie şi dragoste într-o nouă producţie originală şi curajoasă marca HBO.

THE SEPTEMBER ISSUE

NUMĂRUL PE SEPTEMBRIE

Regia: R.J. Cutler

Cu: Anna Wintour, Grace Coddington, Thakoon Panichgul

23

Numărul din septembrie 2007 al ediţiei americane a revistei Vogue a avut 800 de pagini şi a cântărit 2 kilograme şi jumătate, stabilind un record mondial. Cutler urmăreşte pe parcursul a două luni munca depusă de legendara Anna Wintour (cea mai puternică şi mai polarizantă figură din modă) şi echipa sa pentru realizarea numărului care va defini tendinţele din următorul sezon.

Excelentul The September Issue duce spectatorul într-o lume pe care acesta crede că o cunoaşte şi i-o dezvăluie dintr-o perspectivă unică.

VICTORIA

Regia: Adrian Voicu, Ana Vlad

30

Primul lucru pe care il vezi cand intri in orasul Victoria este un monument de piatra in forma literei "V". "V" de la Victoria, "V" de la Visul comunist, care a lasat in urma, la poalele muntilor Fagaras, o plomba de ciment cu denivelari cubice infipta cu brutalitate intr-un peisaj natural de vis.

Filmul documentar VICTORIA este o poveste de dragoste intre oameni si orasul lor, este o relatie fortata intre lipsa identitatii orasului si continua justificare a identitatii de catre localnici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii