Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pitorescul vieţii la ţară, în zece virale pline de culoare, la Cronica Netului

ro

07 Jul, 2015 21:14 1721 Marime text
Recolta, cu multe hohote de râs la hectar, este prezentată miercuri seară, la Prima TV, de Oana Paraschiv şi Adrian Dincă.
 
Pentru că vara este cea mai mare activitate în mediul rural, prezentatorii Cronicii Netului s-au gândit că ar fi foarte frumos ca oamenii de la ţară să aibă o emisiune doar a lor. Drept pentru care, miercuri, de la 20:30, la Prima TV, Oana Paraschiv şi Adrian Dincă aduc o serie de virale pline de culoare, fruntaşe în întrecerea pentru vizualizări în online.
 
Clasamentul din această ediţie a Cronicii Netului va demonstra, cu siguranţă că dacă veşnicia s-a născut la sat, modernitatea a cizelat-o. Cel mai bun exemplu în acest sens este un român care a dus tuningul vehiculelor de transport la cel mai înalt nivel posibil.
 
Fie că surprind activităţi specifice vieţii la ţară, fie că arată implemetarea apucăturilor urbane pe uliţele satelor, filmele stârnesc hohote de râs şi chiar aplauze, meritate din plin de protagonişti. Ziua recoltei cu cele mai tari virale este miercuri, iar ora la care se difuzează Cronica Netului la Prima TV este 20:30.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii