Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pe urmele antichităților” revine la HISTORY® cu un nou sezon

ro

16 Jul, 2015 20:22 2260 Marime text
Bucureşti, 16 iunie 2015 HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va lansa sezonul 7 al reality show-ului „Pe urmele antichităților” pe 20 iulie. Episoadele vor fi difuzate în fiecare luni, de la orele 22:00.

Noul sezon îi găseşte pe Mike şi Frank cu un job important în Dollywood, un parc de distracții ce a fost odată în proprietatea faimoasei cântărețe de muzică country Dolly Parton, dar şi răscolind printre obiecte neobişnuite pe o plantație din Alabama sau cheltuind mulți bani pe un lot de motociclete de colecție.
Pe urmele antichităților” îi prezintă pe Mike Wolfe, proprietar al Antique Archaeology, împreună cu partenerul său de afaceri Frank Fritz, în ipostaza de anticari profesionişti în misiunea de a recicla America şi de a cutreiera țara în lung si în lat. Ȋn căutare de comori ascunse, ei scormonesc prin gropi de gunoi, beciuri, garaje sau hambare, întâlnind pe parcurs oameni excentrici cu poveşti de viață incredibile. Astfel, căutând relicve valoroase în cele mai neobişnuite locuri, ei transformă vechituri în obiecte de valoare şi dezvăluie în acelaşi timp atât imagini ale vieții americane, cât şi fărâme de istorie. Departe de a fi nişte dealeri de antichități înfumurați, personajele le arată telespectatorilor că această industrie nu se rezumă doar la buticuri de vârf.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.
 
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS - DIGI, Romtelecom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, DIGI a introdus HISTORY® în și mai multe locuințe, astfel încât dacă nu recepționați canalul, vă rugăm să rescanați toată grila sau să faceți o cerere către cea mai apropiată filială.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK® este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Acesta include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, are peste 109 milioane de abonați, cu conţinut tradus în 19 limbi și activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii