Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O zi la “mititica” cu Jiji şi Felix Motanul, miercuri seară, la “Cronica Cârcotaşilor”

ro

30 Sep, 2013 20:05 1319 Marime text
Jiji este de ceva vreme la „răcorică”, aşa că a avut timp să se familiarizeze cu regulile din închisoare. La fix ca să-i facă instructajul şi lui Felix Motanul care, de curând, a fost şi el condamnat. Cei doi vor fi nevoiţi să împartă, cu restul deţinuţilor, Camera Matrimonială.
 
Cum arată o zi în arest pentru Jiji şi Felix, vă arată Cârcotaşii de la Prima TV, într-o scenetă inspirată din realitate.
 
Dom’ profesor face alergie când i se spune „să trăiţi!” şi dacă la această sintagmă se adaugă şi cuvântul „bine”, devine de-a dreptul irascibil. Trecând peste detaliile ce-i amintesc de Băsescu, Felix ajunge şi el la Camera Matromonială a închisorii. Aici dă nas în nas cu Jiji şi a sa mioară, care profită de moment pentru a-i ura proverbialul „să trăiţi bine!”.
 
Noroc cu Gâdea, care nu-l lasă la greu şi vine să-l viziteze la „mititica”, să-i aducă alinare şi să-i mântuiască sufletul.
 
Dacă vreţi să vedeţi ce activităţi au Jiji şi Felix în închisoare, nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor”, miercuri, 2 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii