Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

!MTV News Andreea Balan ia lectii de echitatie insotita de fetele House of Fun !

ro

19 May, 2010 20:21 2386 Marime text
balan1.jpgDupa ce au luat cursuri de dans alaturi de Wilmark, au jucat tenis cu Mircea Solcanu, au fost in Aventura Park alaturi de Lora ex- Wassabi, Flavia, Alina si Mihaela vor lua lectii de echitatie alaturi de Andreea Balan, joi, 20 mai, de la ora 22:30 la MTV House of Fun!

img_8207_15.jpgDupa lungi discutii legate de tinutele si echipamentul pe care fetele ar trebui sa il poarte pentru niste lectii de calarie, acestea au pornit alaturi de Andreea Balan spre un adevarat paradis al cailor, herghelia Dulugeac. Desi artista are o mare spaima fata de cai, ea nu s-a dat in laturi sa calareasca si hraneasca gratioasele animale. "Imi este teribil de frica de cai. Acum 10 ani, pe vremea cand activam in trupa Andre, un ziar a vrut sa faca cu mine si Andreea Antonescu o sedinta foto. Noi trebuia sa pozam impreuna cu doi cai absolut superbi. Imediat ce am reusit sa ma urc in sa, calul a luat-o la fuga si cu greu a reusit sa fie stapanit. M-am speriat foarte tare si de atunci nu am mai fost in stare sa calaresc", explica Andreea. Chiar si asa, singura care nu a intampinat dificultati cand a fost vorba de incalecarea acestor animale, a fost frumoasa artista.

Fetele au vizitat grajdurile si au aflat de la ingrijitori toate detaliile despre cresterea si ingrijirea cailor si a poneilor. Ele au fost foarte incantate de toate animalele pe care le-au intalnit aici, fie ca a fost vorba de cai, ponei sau catei care au grija de grajduri. Desi le-a placut foarte mult sa calareasca, totusi ele spun acum la unison ca echitatia nu e un lucru usor.

Andreea Balan a fost incantata de timpul petrecut alaturi de fetele de la House of Fun, mai ales ca aceasta a venit dupa o perioada foarte aglomerata in cariera artistei. Cantareata a petrecut o saptamana in insula Corfu din Grecia alaturi de cele cinci dansatoare si de fostul ei partener de la emisiunea "Dansez pentru Tine", Petrisor Ruge. Aici, artista a realizat cel mai nou videoclip al sau la piesa "Trippin", videoclip ce va iesi pe piata in cursul saptamanii viitoare. Echipa a filmat in nu mai putin de 7 locatii diferite, astfel incat telespectatorii vor avea ocazia sa o vada pe Andreea dansand pe plaja, bucurandu-se de briza marii sau pe un iaht de toata frumusetea. Pentru realizarea acestui videoclip Andreea Balan a colaborat pentru a doua oara cu Alex Ceausu si considera ca este cel mai bun videoclip pe care l-a realizat pana acum.

Telespectatorii sunt invitati sa vada cum au decurs orele de calarie ale Andreei Balan si ale fetelor House of Fun, joi, 20 mai, de la ora 22:30 numai la MTV!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii