Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MTV aduce in premiera cel mai nou show, "Dudesons"!

ro

28 Jul, 2010 22:13 1654 Marime text
indians_.jpgJoi, 28 iulie, de la ora 00:00, MTV aduce un nou show intitulat "Dudesons" care ii va uimi pe telespectatori cu cele mai trasnite farse si cele mai nebune idei.

Serialul urmareste peripetiile a patru buni prieteni de origine finlandeza, Jukka Hilden , Jarppi Leppälä , Jarno Laasala si Hannu-Pekka "HP" Parviainen, carora le place la nebunie ca viata lor sa fie un adevarat haos. Cei patru baieti se decid sa paraseasca tara lor natala, Finlanda si sa mearga in SUA unde vor sa traiasca visul american. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ.

20round.jpgOdata ajunsi aici baietii realizeaza ca locul unde urmeaza sa locuiasca nu este nici pe departe un palat, ci o ferma micuta cu numai doua dormitoare . Si cum fiecare isi doreste sa puna mina pe dormitorul cel mai bun si mai mare pe care nu-si va dori sa-l imparta cu nimeni, cei patru isi propun sa joace „Urmeaza liderul", un joc din care doar unul singur va putea iesi cistigator. Cei care pierd vor fi nevoiti sa treaca prin niste momente extrem de stinjenitoare si sa isi marcheze una dintre fese cu un fier incins cu inscriptia USA. Si ca totul sa fie cit mai rusinos cu putinta , aceasta "insemnare" va avea loc in centrul orasului, fix in piata cea mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii