Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madonna isi lanseaza colectia de haine “Material Girl”!

ro

03 Aug, 2010 18:57 1648 Marime text

madonna.jpgMiercuri, 4 august, de la ora 09:00, Madonna, artista care si-a lansat colectia de haine intitulata "Material Girl" impreuna cu fiica ei in varsta de 13 ani, Lourdes Leon, poate fi urmarita de telespectatori la MTV Idol, intr-o noua editie dedicata gloriei marii cantarete!

Taylor Momsen, interpreta lui Jenny Humphrey in serialul "Gossip Girl", a fost numita imaginea colectiei "Material Girl", pe care Madonna si fiica sa, Lourdes Leon, o vor lansa impreuna cu firma Macy's.

Fotografiile promotionale realizate pentru campania de lansare a acestei linii vestimentare o prezinta pe Taylor imbracata intr-o fusta cu dungi negre, intr-un top gri si incaltata intr-o pereche de cizme din piele. Stilul rock si personalitatea lui Momsen se potrivesc de minune colectiei care , de altfel, este destinata tinerelor rebele. Colectia urmeaza sa fie pusa in vanzare incepand cu 3 august in magazinele Macy's.

MTV ii dedica Madonnei, artista care a revolutionat lumea modei prin tinutele ei extravagante, pe care le purta in concerte si prin stilul sau nonconformit miercuri, o noua editie MTV Idol difuzata miercuri, 4 august, de la ora 09:00!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii