Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Cosoi va purta un colier cu 267 de diamante de la Rafael & Sons la Halloween Charity Ball

ro

27 Oct, 2010 18:54 1853 Marime text
img_1101.jpgPrestigioasa casa de diamante Rafael& Sons prezenta pe piata internationala din 1970,doneaza pentru cea de-a 6-a editie a Balului de Caritate de Halloween,organizat de catre Asociatia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant, in valoare de 24 000 de Euro.

Colierul din aur alb de 18 carate este decorat cu 267 de diamante totalizand impreuna4.2 carate.

img_1343.jpgDistinsa bijuterie va fi purtata in timpul evenimentului de catre prezentatoarea balului, Laura Cosoi, si va fi oferita persoanei care prin donatia facuta, va sprijini cel mai mare numar de copii provenind din familii defavorizate, sa mearga la gradinita. "Sunt onorata sa port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atat de nobil.", marturiseste vedeta Pro TV.

Noam Lenzini, Managing Director Rafael and Sons declara: "In Israel, tara mea originara, implicarea sociala face parte din educatia fiecaruia. Noi nu importam doar diamante si bijuterii, ci si cultura noastra de business, educatia, stilul de viata, principiile, iar unul dintre cele mai importante este raspunderea fiecaruia fata de societatea in care activam si probemele cu care aceasta se confrunta."

Invitatul de onoare al balului din 30 octombrie este actorul Nicolas Cage, detinatorul unui premiu Oscar.

Halloween Charity Ball este un eveniment de strangere de fonduri pentru programele desfasurate de Asociatia Ovidiu Rom. Sumele stranse din donatii vor fi folosite pentru a sustine programul "Fiecare Copil in Gradinita", prin care Ovidiu Rom trimite la gradinita 1200 de copii din 20 comunitati.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii