Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Prima TV simţi pulsul acţiunii şi râzi cu gura până la urechi urmărind cele mai tari filme ale săptămânii

ro

05 May, 2015 18:04 1397 Marime text
Săptămâna aceasta, la Prima TV ai comedie, acţiune şi dramă, într-o serie de filme învăluite în mister.
 

Actriţa Amy Jo Johnson este “În slujba doctorului”, într-o dramă plină de secrete, în regia lui Philippe Gagnon. Kate Ryder se întoarce în orăşelul Ridgewood pentru a începe o nouă viaţă. Ea se angajează la cabinetul chipeşului doctor Mark Lucas, dar se pare că acesta nu este nici pe departe un sfânt, aşa cum vrea să pară. Ce ascunde, aflaţi urmărind filmul marţi, 5 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Dacă e vineri, e seara filmului românesc, aşa că pe 8 mai, de la ora 20:30, Jean Constantin intră din nou în rolul lui Ismail în super producţia “Sexy Harem Ada Kaleh”, la Prima TV. Rodica Mureşan, Ştefan Bănică, Rona Hartner, Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Ileana Stana Ionescu, Mişu Fotino şi Tamara Buciuceanu îi ţin isonul într-o comedie regizată de Mircea Mureşan. După dispariţia Insulei Ada-Kaleh unde, tânar fiind, a avut o mare iubire din care s-a născut un băiat pe nume Gicu, Ismail s-a refugiat în Istambul. Gicu este acum adult şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lucica. El îşi recunoaşte tatăl la o emisiune de televiziune şi se hotărăşte să-l caute. Cum va decurge întâlnirea dintre tată şi fiu, aflaţi urmărind filmul “Sexy Harem Ada Kaleh”, la Prima TV.
 
Sâmbătă, de la ora 13:00, Toma Caragiu, joacă rolul unui alt gigant al scenei româneşti, Tănase, în filmul “Actorul şi sălbaticii”. Sălbaticii sunt legionarii, conduşi de Horia Sima. Gagurile şi stilul satiric al lui Constantin Tănase la adresa Mişcării Legionare îl transformă într-o persoană indezirabilă acesteia, care se gândeşte să-l lichideze. Dacă o va face sau nu, aflaţi urmărind filmul „Actorul şi sălbaticii”, la Prima TV, o producţie care a primit două premii ale Asociaţiei Cineaştilor din România: Premiul special al juriului şi Premiul de interpretare masculină.
 
Steven Schats este un scenarist ratat, căruia îi trec prin cap tot felul de idei, unele mai nătăfleţe decât altele. Dar ambiţia vieţii lui e să facă un film. După ani de zile de aşteptat el găseşte un producător dispus să-i dea bani să pună povestea pe ecran. Din păcate producătorul nu este altceva decât un agent FBI sub acoperire care are o misiune precisă. Care este aceea, aflaţi urmărind producţia “Ultima secvenţă”, sâmbătă, 9 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Tot sâmbătă de la ora 22:30, “Maşina timpului” îl aruncă pe omul de stiinţă şi inventatorul Alexander Hartdegen 800.000 de ani în viitor, unde descoperă că omenirea s-a împărţit în vânători... şi vânaţi. Guy Pearce, Jeremy Irons, Orlando Jones simt acţiunea la Prima TV, în producţia regizată de Simon Wells.
 
Duminică, 10 mai, de la ora 13:45, fostul preşedinte Ion Iliescu se alătură distribuţiei formată din Victor Rebengiuc, Mimi Brănescu, Gabriel Spahiu, Mircea Andreescu şi Constantin Drăgănescu, în producţia “Medalia de onoare”, o dramă regizată de Călin Peter Netzer.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii