Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La pranz, la Pro Tv, Sambata, la Pro Motor, o femeie face cascadorii pe doua roti

ro

13 Oct, 2010 17:58 6168 Marime text
dscn3451_constantinescu_paul_wwww.constantinescupaul.blogspot.com.jpgSambata, 16 octombrie, de la ora 12.30, telespectatorii Pro Tv vor asista la un spectacol de cascadorie pe motocicleta. Protagonista show-ului pe doua roti este Claudia Musat sau Cascadirska, cum ii place sa-si spuna, o femeie care poate face orice cu motocicleta, poate merge in picioare, pe o roata, pe doua roti, poate face drifturi si multe alte giumbuslucuri.

dscn3473_constantinescu_paul_wwww.constantinescupaul.blogspot.com.jpgClaudia ii va povesti Roxanei Ciuhulescu totul despre pasiunea ei pentru motocicletete si despre viata ei intr-o lume a barbatilor. Claudia recunoaste ca prieteneii ei sunt 99% barbati, deoarece doar ei ii impartasesc si inteleg dragostea pentru motoare. Are carnet de motociclism de 7 ani si a suferit de-a lungul acestor ani multe accidente si cazaturi care insa nu i-au stirbit cu nimic dorinta de a merge in continuare pe doua roti. Visul ei a fost sa demonstreze ca si o fata poate sa invete sa mearga pe o roata si dupa antrenamente nenumarate, visul i s-a implinit.

f3.jpgDesi de profesie este make-up artist si a lucrat la multe filme si sedinte foto, niciodata motociclismul nu a ocupat locul al doilea intre activitatile ei preferate. Sambata, la Pro Motor, va conduce nu una, nu doua, ci 3 motociclete: 2 Honde F4i si un Suzuki DRZ400, chiar daca motorul ei de suflet ramane Yamaha YZFR6.

super_moto_tribal_060.jpg[agenda2]In timpul filmarii pentru Pro Motor, Claudiei nu i-a venit de hac teama de accidentare, ci o albina care era cat pe ce sa ii intrerupa spectacolul pe doua roti. "Claudia era catarata pe motocicleta, in picioare, avea viteza si era cat pe ce sa se dezechilibreze pentru ca o albina a ciupit-o de gat, dar cum este abila, a reusit sa redreseze motorul imediat. Noi, cei din echipa, ne-am ingrozit pe moment, dar ne-a venit inima la loc cand am vazut ca este totul bine.", povesteste prezentatoarea emisiunii Roxana Ciuhulescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii