Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kanal D va invita la Zilele filmului turcesc

ro

19 Oct, 2011 23:05 1307 Marime text

Kanal D si Movieplex Cinema va invita la Zilele filmului turcesc, eveniment ce va avea loc in perioada 20 - 22 octombrie 2011, la Plaza Romania.

Trei dintre cele mai noi productii cinematografice din Turcia, poposesc in Romania oferind telespectatorilor ocazia de a se intalni fata in fata cu idolii serialelor turcesti oferite de Kanal D, precum: Burcu Kara (actrita din „Havin, doua vieti, o dragoste") si Meral Cetinkaya (mama lui Onur din serialul „1001 de nopti") dar si cu alti actori consacrati.

Joi, 20 octombrie de la ora 20.30 va invitam sa urmariti pelicula "COMEDIE ROMANTICA CU PARFUM DE IUBIRE" (titlul original: ROMANTIK KOMEDI ASK TADINDA), film ce ii are protagonisti pe Burcu Kara, Mert Yavuzcan.

Sub bagheta regizorului Ketche, „Comedie romantica cu parfum de iubire" infatiseaza povestea a trei prietene foarte bune care traiesc vieti foarte diferite. Zeynep (Burcu Kara), Esra, Didem si sunt trei prietene care locuiesc impreuna. Cand Zeynep se logodeste, Esra decide sa scape de vechea slujba si sa inceapa o noua viata. Se angajeaza la o companie de publicitate, unde devine interesata de Mert, directorul de creatie. In acelasi timp, Didem devine interesata de Cem, un prieten apropiat a lui Mert, care este de profesie actor.

Vineri 21 octombrie de la ora 19.30, va rula pelicula "DRAGOSTEA ADORA COINCIDENTELE" (titlul original: ASK TESADUFLERI SEVER) care ii are protagonisti pe Mehmet Günsür (Mustafa din serialul "La mana destinului" de la Kanal D) si pe Belçim Bilgin.

Povestea are loc in anul 1977, intr-o dimineata de septembrie, la Ankara.Yilmaz, grabindu-se sa ajunga cu Neriman, sotia sa gravida, la spital, este implicat intr-un accident, izbind masina lui Omer.Acest accident face ca sotia lui Omer, Inci, gravida si ea, aflata pe bancheta din spate in momentul accidentului, sa intre intr-un travaliu inainte de termen.Ambele familii ajung astfel la spital unde, copiii se nasc in aceeasi zi.Aici, ei se vad reciproc, pentru prima data ...Acest accident este punctul de plecare pentru mai multe coincidente care ii aduc pe Ozgur (Mehmet Gunsur) si Deniz, cei doi copii, impreuna.Ei se intalnesc intamplator, in Ankara, de mai multe ori in timpul copilariei.Fiecare intalnire va avea drept efect schimbari drastice in viata lor. Experimenteaza astfel prima iubire si prima dezamagire in dragoste.Dar dincolo de acest lucru, fiecare intalnire produce o schimbare in cursul vietii fiecaruia.Nu numai a lor, ci si a familiilor lor. Sunt uneori dezastre, uneori miracole. Cu toate acestea, ei nu pot fi niciodata impreuna.Orice ii aduce impreuna, reuseste sa construiasca cumva si un zid transparent intre ei.Asta pana cand se intalnesc intamplator, din nou, 25 de ani mai tarziu, in Istanbul.

Sambata, 22 octombrie de la ora 19.30, spumoasa comedie CLUBUL RATATILOR (titlul original: KAYBEDENLER KULUBU) incheie Zilele filmului turcesc, avandu-I ca protagonisti pe nimeni altii decat indragitii Yigit Özsener (Cengiz Atay din serialul "Ezel" de la Kanal D) si pe Nejat Isler (Deniz din serialul "Aliye, fara copiii mei, niciodata", de la Kanal D).

Kaan (Nejat Isler) si Mete (Yigit Özsener) sunt co-gazdele unui nou show de radio la mijlocul anilor 1990, numit Kaybedenle Kulubu (Clubul ratatilor), show transmis ilegal pe radio. Acestia lupta pentru a face fata vietii lor de zi cu zi dupa ce show-ul lor devine un hit instant. Kaan o intalneste pe Zeynep, fata visurilor sale, dar relatia lor nu va fi una usoara odata ce show-ul lor de radio continua sa pornesca tot mai multe controverse si sa atraga fani din fiecare segment al societatii Istanbulului.

Telespectatorii prezenti la Zilele festivalului turcesc vor avea parte de sesiune de autografe cu actorii preferati, prezenti la festival si protagonisti ai filmelor sus mentionate, dar si de multe surprize si distractie.

Pentru mai multe detalii, accesati: http://www.movieplex.ro/turkishmovie/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii