Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Maria Moldovan şi Lucian Popescu au călătorit în lumea virtuală, alături de copii de 1 iunie

ro

02 Jun, 2015 21:54 1397 Marime text
De Ziua Copilului, Lucian Popescu le-a făcut o surpriză micilor jurnalişti de la Şcoala de Televiziune Junior.
 
Prezentatorul emisiunii „Playtech” a fost invitat de Ioana Maria Moldovan să le vorbească celor mici despre noile tehnologii, iar acesta nu a venit cu mâna goală. Lucian le-a adus şi prezentat copiilor opereche de ochelari virtuali, care i-au purtat pe pitici, ca prin magie, pe tărâmuri necunoscute. Ochelarii i-au fascinat pe cei mici şi au reuşit să le capteze toata atenţia.
 
Copiii au fost dornici să descopere şi să exploreze spaţiul virtual, s-au aventurat în parcurile de distracţii, s-au dat în montagne russe şi au făcut bungee jumping. „Mă bucur că am reuşit să le fac o supriză de 1 Iunie juniorilor de la Şcoala de Televiziune. Au fost curioşi, curajoşi şi s-au aventurat în lumea virtuală. Am râs cu ei, le-am povestit despre gadgeturi şi am rămas plăcut suprins să aflu că mulţi dintre ei urmăresc Playtech”, spune Lucian Popescu.
 
Vedeta Prima TV şi trainer al copiilor de la Şcoala de Televiziune Junior, Ioana Maria Moldovan a trăit cot la cot alături de cei mici emoţiile călătoriei în lumea virtuală. „Când lucrezi cu juniorii şi petreci mult timp lânga ei, automat dai şi tu în mintea copiilor”, spune Ioana . „Aşa că, fără să stau pe gânduri, mi-am pus şi eu ochelarii virtuali. A fost o experienţă inedită şi tare interesantă. Recunosc că mi-a fost puţin teamă, pentru că am rău de înălţime, dar, cu toatea astea, m-am dat în montagne russe şi am făcut bungee jumping. Mi-e greu să descriu în cuvinte senzaţiile pe care le-am trăit. A fost şi pentru mine un cadou tare fain de 1 Iunie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii