Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În filmul Weapon, corespondentul Ştirilor Pro Tv, Cătălin Radu Tănase îşi joacă propriul rol alături de Jean Claude Van Damme (galerie foto)

ro

13 Sep, 2010 21:55 1901 Marime text
picture_066.jpgCorespondentul Ştirilor Pro Tv, Cătălin Radu Tănase, îşi joacă propriul rol alături de starul american Jean Claude Van Damme în filmul Weapon, filmat in Studiourile MediaPro. „În filmul Weapon relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al INTERPOL, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie", a mărturisit Cătălin.

În timpul filmărilor, Cătălin s-a întâlnit şi cu celebrul actor Jean Claude Van Damme, care chiar a ţinut morţiş să facă, pentru scurt timp ce-i drept, schimb de roluri cu corespondentul special al Ştirilor Pro Tv. „Pe Jean Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută. Numele şi cariera lui au fost suficiente pentru respectul şi deferenţa pe care le-a primit din partea tuturor. După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în Weapon, cel mai recent film al lui, a acceptat să facă câteva fotografii cu mine. Nu mă aşteptam, în schimb, la ce avea să urmeze. Din reflex, ţineam în mână microfonul cu sigla Pro Tv. La un moment dat, zâmbitor, mi-a smult microfonul din mână şi mi-a luat el mie un interviu. Ce credeti ca m-a întrebat? Cum îmi place România? Probabil că fusese exasperat cu întrebarea asta de fiecare dată când a filmat la noi în ţară", îşi aminteşte amuzat Cătălin.

Pentru producţia Weapon, Ştirile Pro Tv au pus la dispoziţia producătorilor un întreg arsenal: cel mai performant SNG (car de transmisie prin satelit), tot echipamentul folosit de obicei la transmisiile live şi o echipă completă: corespondentul special Cătălin Radu Tănase şi operatorul imagine Zsolt Vago.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii