Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In editia in care Dragos Bucurenci a fost eliminat, iar Catalin Morosanu a luat cele mai mari note, Catalin Botezatu a fost condamnat la duel cu Diana Dumitrescu

ro

10 Apr, 2010 16:41 1108 Marime text

O seara plina de spectacol, dar si de conflicte, vineri seara, la "Dansez pentru tine". Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 21.51, competitia visurilor de la Pro Tv care a inregistrat atunci un rating de 12,2 si o cota de piata de 27,1 pe intreg publicul din mediul urban. Pro Tv a fost lider detasat de audienta timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea «Dansez pentru tine» atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

Printre pasi hotarati de paso doble si miscari marca Michael Jackson, telespectatorii au putut urmari filmulete cu conflictele de saptamana aceasta dintre coregrafi si concurenti. Repetitiile obositoare au fost pigmentate cu discutii aprinse in care vedetele au polemizat cu Bursucu', coregraful perechii Iuliana Luciu si Grigore, care a sustinut in fata tuturor ca toata implicarea si antenamentul lor nu vor face cat povestea lui Grigore care fara efort si dansuri spectaculoase va putea fi salvat de telespectatori. S-au incins spiritele, insa dupa toate discutiile, vineri seara, in direct, Bursucul si-a cerut scuze in fata tuturor celor pe care i-a suparat. In ciuda tensiunilor de care au avut parte saptamana trecuta, Iuliana si Grigore au avut o seara de concurs reusita. Publicul i-a salvat din duel, iar juriul le-a dat note suficient de mari incat sa nu mai fie condamnati la o noua confruntare.

Din pacate, in urma duelului, Dragos Bucurenci si Elena Geru au parasit competitia visurilor, insa au facut-o cu demnitate si recunostinta pentru clipele minunate petrecute in platoul emisiunii si in mijlocul echipei. Chiar daca nu a castigat marele premiu de la "Dansez pentru tine", Elena a fost fericita ca prin participarea ei la emisiune a putut sa le spuna parintilor adoptivi ca-i iubeste mai presus de orice. Dragos a marturisit ca a fost prima competitia in care a intrat stiind ca nu este foarte pregatit, insa din dorinta de a ajuta niste suflete bune, al Elenei si al parintilor ei adoptivi. Bucurosi totusi ca in concurs a ramas Grigore cu povestea lui trista de viata, Dragos si Elena au parasit ringul visurilor cu zambetul pe buze.
Alteta Sa Regala Printesa Lia a facut senzatie cu un dans popular pe care l-a interpretat cu mult patos alaturi de specialistul in folclor Marin Barbu. Printul Paul si Printesa Lia au acceptat invitatia emisiunii pentru a ajuta o familie greu incercata de soarta. Ion Dichiseanu si fiica sa au dansat vineri seara un tango tot in scop caritabil.

Catalin Morosanu alaturi de partenera lui, Magdalena, a reusit performanta de a se clasa pe primul loc in topul notelor juriului, dupa doua dansuri considerate de juriu pline de spirit si atitudine care au ridicat publicul in picioare. Cu toate ca au avut succes cu dansurile lor, Magdalena a terminat concursul in lacrimi de durere din cauza unei rupturi de ligamente la piciorul drept. Bandajata la picior, Magdalena a incercat sa uite de orice durere in ring, iar eforturile ei au fost rasplatite prin note mari si aplauze indelungi.
Andreea Spataru si Antonio au adus un omagiu laudat de juriu regelui muzicii pop, Michael Jackson, si au reusit vineri seara sa primeasca mai multe note de 10, precum si linistea unei saptamani ferite de emotiile duelului.

Catalin Botezatu si Diana Dumitrescu alaturi de partenerii lor au primit vestea condamnarii la duel. Pentru ei urmeaza o saptamana obositoare cu trei dansuri de pregatit si cu ore in sir de repetitii pe un fond de epuizare si probleme de sanatate.
Dupa ce saptamana trecuta, Diana Dumitrescu, obosita sa alerge intre filmarile pentru serialul Aniela si repetitiile pentru Dansez pentru tine, a facut o cadere de glicemie si a lesinat, saptamana aceasta a descoperit ca a facut zona zoster pe sistem nervos. Cu toate acestea, Diana nu abandoneaza lupta pentru implinirea visului lui Adrian si ii roaga pe telespectatorii care cred in visul lor sa trimita sms la 1276 cu textul Diana sau sa sune din tara sau din strainatate la 0900 760 603. Adrian (19 ani) isi doreste sa le redea zambetul persoanelor dragi din viata lui. In primul rand tatalui sau, cel care a facut totul pentru el. Isi doreste sa-i ofere un trai decent si o locuinta, iar verisorului sau care sufera de autism vrea sa-i ofere sansa la o viata aproape normala. Adrian locuieste cu tatal sau intr-o camera dintr-o casa nationalizata. Tatal lui Adrian si-a dedicat mai bine de 30 de ani teatrului din Arad. Nici nu iesise de pe bancile scolii ca s-a si angajat, iar de atunci a contribuit la punerea in scena a sute de piese. Si mama lui Adrian a lucrat 18 ani in teatru. Dar acum 4 ani a decis sa plece in Germania, sa stranga bani ca sa poata construi o anexa pentru camera in care locuiau toti trei. Erau o familie unita si aveau planuri mari. Isi doreau sa-i construiasca lui Adrian o camera, iar apoi mama lui urma sa se intoarca. Insa anul trecut a hotarat sa se desparta de tatal lui Adrian si sa ramana in Germania, pentru ca acolo a intalnit pe altcineva. Visul lor s-a destramat.

Fara sa aiba genunchiul vindecat, lovit la mana dreapta si epuizat din cauza antrenamentelor, Catalin Botezatu nu renunta la lupta si merge cu dedicare inainte in competitia visurilor, pentru ca isi doreste sa schimbe in bine viitorul Liubei si al familiei ei. Telespectatorii care cred in visul lor si vor ca el sa mearga mai departe pot trimite sms la 1276 cu textul Catalin sau pot suna din tara sau din strainatate la 0900 760 606. Liuba Savitchi duce in fiecare zi o lupta continua pentru o viata decenta alaturi de familia ei. Casa in care locuieste impreuna cu fetita ei, cu mama si cu fratele ei, a trecut printr-un incendiu dezastruos in urma cu doi ani. In acel incendiu a murit matusa Liubei si au pierdut atunci tot ce aveau. Liubei i-a fost atunci foarte greu sa o ia de la capat, sa refaca casa avand doar ajutorul mamei care este pensionara, fratele ei Dumitru fiind bolnav de schizofrenie, iar ea avand de crescut singura o fetita. Liuba vrea sa isi ajute intreaga familie, pentru ca se descurca cu greu din pensia mamei si din ce mai castiga ea dansand, banii nu le ajung pentru intretinerea casei, pentru a-i asigura lui Dumitru tratamentele necesare si pentru a-si intretine fetita. Fratele Liubei, Dumitru in varsta de 29 de ani, s-a imbolnavit la varsta de 20 de ani si a fost diagnosticat cu schizofrenie. Liuba ar vrea sa isi ajute si fratele sa beneficieze de un tratament adecvat, intr-un loc unde sa se ocupe cineva de specialitate de el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii