Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In editia din 20 ianuarie, la Pro Tv, intr-o farsa marca "Happy Hour" Pavel Bartos este asaltat de fani ai show-ului "Romanii au talent"

ro

19 Jan, 2011 23:25 2311 Marime text

_mg_7237.jpgPentru ca pe 20 ianuarie isi sarbatoreste ziua de nastere, actorul Pavel Bartos a avut parte de un cadou in avans din partea echipei "Happy Hour". Ajutat de interpreta Paula Ciuclea si cativa complici, Catalin Maruta a reusit sa-i provoace mari emotii lui Pavel. Acesta a fost surprins de ajutoarele lui Maruta chiar inainte de a intra la repetitiile de la teatru.

catalin_maruta_si_complicii_sai_1.jpgNu mica i-a fost mirarea prezentatorului de la "Romanii au talent" cand o doamna voioasa si vorbareata l-a abordat pentru a pune o vorba buna nepoatelor sale in celebrul show ce va incepe la Pro Tv. Situatia devine tot mai comica pe masura ce Paula Ciuclea, pe care Pavel Bartos nu a recunoscut-o, incearca sa-i ofere actorului diverse atentii: o curca vie, branza, oua, lapte sau vin. Cum a reactionat sarbatoritul in fata acestei doamne insistente, telespectatorii "Happy Hour" vor afla in editia din 20 ianuarie, cand Pro Tv va difuza savuroasa farsa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii