Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In ajunul duelului triplu de vineri seara, de la Pro Tv, Octavian Strunila a slabit 8 kg, iar Razvan Fodor aproape 6 de cand au inceput antrenamentele la "Dansez pentru tine"

ro

11 Nov, 2010 17:20 1990 Marime text
octavian_strunila_si_ella.jpgVineri seara, telespectatorii Pro Tv vor fi in premiera martorii unui duel in trei, dar si al unui concurs in pasi de tango si street-dance. Perechile care, in afara duelistilor, au mai ramas in competitie, Adela Popescu si Paula Seling alaturi de partenerii lor, vor afla cum se danseaza un tango de 10 de la doua foste concurente, Laura Cosoi si Adriela Morar, care vor exemplifica impreuna pasionalul stil de dans. Sustinuta de iubitul sau, Ilie Nastase, Brigitte Sfat va face un Bollywood cu scop umanitar alaturi de Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13.00. "Ilie a fost plecat zilele trecute din tara, dar ieri s-a intors si a fost alaturi de mine la antrenamentele de dans. Ii place cum iese dansul si este foarte mandru ca prin asta luptam de fapt pentru micuta Kassandra. Amandoi ne implicam mult in povestea ei si a familiei Rotariu si ne-am dori ca ei sa aiba parte de un viitor asa cum merita.", povesteste Brigitte.

razvan_fodor_si_lena_2.jpgRazvan Fodor, Octavian Strunila si Nicola alaturi de partenerii lor vor dansa cu toata fiinta lor pentru a convinge publicul ca merita sa fie votati si sa ramana astfel in concurs. O singura pereche va fi eliminata din concurs dintre cele trei condamnate, insa toate se dedica suta la suta dansului, ringului si visului pentru care lupta de aproape doua luni de zile. Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care au puterea de a decide soarta visului concurentilor votand prin sms la 1276 cu textul favoritului: Octavian, Nicola sau Razvan.

trei_perechi_la_duel.jpgAntrenamentele asidue, zilele pline de repetitii si miscarile grele pe care au invatat sa le execute si-au lasat urme pe trupurile duelistilor. Octavian Strunila a slabit 8 kg, Razvan Fodor 5 kilograme si jumatate, iar Nicola si-a tonifiat musculatura, este mai supla si a scazut in centimetri de cand au inceput antrenamentele de dans.

Fiecare echipa duelista are cate un "ranit" in componenta. "Am o durere de doua sapatamani la un muschi intercostal, dar am lasat-o mai moale cu prizele pe partea dreapta si mergem mai departe.", spune Razvan Fodor. "Stefan are de doua editii o durere foarte mare de genunchi, dar face tot ce poate ca sa nu se vada asta pe ring.", povesteste Nicola despre partenerul ei, iar Octavian Strunila ii plange de mila coregrafului sau, Lilian Caraus, care si-a rupt un deget.

In prag de duel, Razvan Fodor trage provizoriu o linie si realizeaza ca experienta "Dansez pentru tine" i-a adus numai lucruri bune si spera sa aiba ocazia sa lupte si in continuare pentru Lena: "Imi place ca am cunoscut doi oameni fabulosi in persoana Lenei si a Doinei, ma bucur ca motivatia de a ajuta a dezgropat in mine resurse la care nu se astepta nimeni, poate nici macar eu. Ce-mi displace este insa ca de 7 saptamani, timp de 8 ore pe zi sunt tot timpul transpirat . De fel, nu am cuvinte mestesugite pentru a-mi face promovare, dar consider cazul meu cel mai dificil dintre toate, dar care are posibilitate de rezolvare: de votul telespectatorilor depinde daca mama Lenei va merge sau va ramane in continuare in acelasi scaun cu rotile. Alaturi de Lena nu mai este cel care o sustinea in toate, logodnicul ei care a murit intr-un accident aviatic, asa ca noi trebuie sa luptam alaturi de ea pentru a-i implini visul.", povesteste actorul din "Iubire si onoare" de la Acasa Tv.

Octavian Strunila crede cu tarie ca partenera lui merita sa fie ajutata dupa o viata care oricand poate constitui scenariul unui film de groaza: "Ella are 17 ani si acasa o asteapta doi parinti in scaune cu rotile si o poveste de viata cumplita. Nimic mai mult! Ce poate face un copil la varsta asta pentru a-si ajuta parintii? Are cu adevarat nevoie de voi. E pacat ca dupa un drum atat de lung sa se intoarca acasa. Mai sunt cativa pasi. Votati-o! Este un copil chinuit pentru care acum si aici inseamna viitorul!", sustine actorul din "Mostenirea", de la Pro Tv pentru care experienta "Dansez pentru tine" a reprezentat un consum fizic si psihic imens. "Toata lumea stie sau a auzit cat de greu e la Dansez pentru tine, dar nimeni nu realizeaza pana nu ajunge aici. Este un consum psihic si fizic imens. Cred ca daca emisiunea asta ar dura mai mult, cateva luni, s-ar ajunge la deviatii comportamentale grave. Am trecut prin depresii puternice in care mi-am pus mari intrebari in legatura cu mine. Aceasta emisiune m-a facut sa reflectez asupra mea. Mai am...", marturiseste actorul.

In ultimele saptamani, Nicola nu a mai avut timp sa stea alaturi de copiii ei, insa si-a canalizat toata energia pe visul lui Stefan si pe dorinta de a-i vedea fiul grav bolnav zambind. "Eu si uitasem cand e ziua mea, oricum, de cand am intrat in acest proiect nu mai stiu cand e luni, cand e miercuri, stiu doar cand e joia si vinerea, pentru ca atunci avem repetitia generala in platou si emisiunea. In rest, ma concetrez doar pe dans si pe visul lui Stefan.", povesteste artista. Pe langa faptul ca si-a creat o a doua familie, Nicola a castigat si dorinta de a continua dansul dupa terminarea emisiunii. "M-am hotarat sa ma duc la scoala de salsa dupa ce se termina "Dansez pentru tine", pentru ca intotdeauna mi-au placut salsa si muzica latino, insa acum sunt si foarte hotarata sa ma inscriu. Este foarte grea salsa, insa vreau sa o invat pentru mine, pentru placerea mea, nu pentru performanta.", povesteste Nicola.

Cele mai de pret saptamana aceasta pentru perechile dueliste sunt sfaturile coregrafilor lor. "Singura incurajare pe care mi-o da Doina si cu care suntem unanim de acord este sa ne bucuram atunci cand dansam, ca si cum ar fi ultimul dans din acest concurs.", povesteste Fodor despre Doina Botis. "Saptamana aceasta incercam sa evitam eventualele stari de nervozitate create in afara repetitiilor. Incercam sa venim aici cat mai calmi, cat mai odihniti si gata de munca. Lilian stie foarte bine sa tempereze lucrurile si sa evitam astfel pierderile de energie.", povesteste Octavian Strunila despre Lilian Caraus, punctul de echilibru al echipei lui. "Sfatul Cocutei este sa ne concentram la maxim. Am invatat ca daca esti stresat, nu rezolvi nimic, asa ca incerc sa ma relaxez si sa ma bucur de ce fac.", povesteste Nicola.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii