Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HBO Comedy - Premiere Seriale - Septembrie 2010

ro

17 Aug, 2010 00:35 2663 Marime text
hbo_comedy.jpg"CUM SĂ REUSESTI ÎN AMERICA"

"Cum să reușești în America" urmărește aventurile a doi tineri întreprinzători de douăzeci și ceva de ani din Brooklyn care sunt determinați să trăiască visul american. Încercând să-și clădească o carieră, un nume, în competitiva lume a modei din New York, Ben Epstein (Greenberg) împreună cu prietenul și partenerul său de afaceri, Cam Calderon (Rasuk), își folosesc cunoștințele și conexiunile pentru a-și duce la îndeplinire ambițiile. Cu ajutorul lui Rene (Guzman), verișoara lui Cam, și a prietenului lor foarte bine conectat Domingo ("Kid Cudi"), cei doi merg mai departe și se folosesc de toată ingeniozitatea pentru a depăși obstacolele care le ies în cale la tot pasul.

HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 05

Cum să reuşeşti în America Ep. 5

5, 8

HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 06

Cum să reuşeşti în America Ep. 6

12, 15

HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 07

Cum să reuşeşti în America Ep. 7

19, 22

HOW TO MAKE IT IN AMERICA EP. 08

Cum să reuşeşti în America Ep. 8

26, 29

"BINE DOTAT"

HUNG II. EP. 11 - JUST THE TIP

Bine dotat II Ep. 1 - Noul parteneriat

19, 22

Noul parteneriat al lui Ray cu Tanya și Lenore este unul plin de suspiciuni mai ales atunci când are parte de o clientă însărcinată, așa că Ray are nevoie de niște sfaturi de la Tanya. Jessica este copleșită de îndoieli în ceea ce privește mariajul ei cu Ronnie și refuză să îi răspundă lui Lenore la telefon. Tanya vrea neapărat să îl câștige pe Ray în defavoarea lui Lenore, așa că cercetează piața, ajungând să îi ceară sfaturi unui proxenet consacrat.

HUNG II. EP. 12 - TUCSON IS THE GATEWAY TO DICK

Bine dotat II Ep. 2 - Tucson

26, 29

Ray o enervează pe Lenore și riscă să piardă o clientă împortantă atunci când îi dă lui Claire sfaturi în ceea ce privește refacerea mariajul ei. După ce este umilită de Lenore, Tanya încearcă să demonstreze că poate aduce o clientă importantă pentru Ray. În dorința de a se apropia de fiica ei, Jessica ajunge la un protest al fetelor dolofane, dar tot ceea ce reușește este să o facă pe Darby să se simtă stânjenită. La sfârșitul unei zile lungi și grele, Ray se gândește să accepte cadoul pe care îl primise de la Yael, soția vecinului său.

"FAMILIA HECK"

THE MIDDLE EP. 01 - PILOT

Familia Heck Ep. 1 - Pilot

6, 9

Frankie face eforturi mari în carieră de agent de vânzăr auto. Brick vrea ca mama lui să vină la prezentarea din clasă îmbrăcată ca un supererou. Exact atunci când credea că va reuși să vândă o mașină și să să aibă și copiii sub control Frankie are parte de surprize. Ziua în care își face apariția în clasa fiului ei îmbrăcată în supererou este greșită, iar mașina pe care ea credea că a vândut-o este furată chiar sub ochii ei.

THE MIDDLE EP. 02 - THE CHEERLEADER

Familia Heck Ep. 2 - Majoreta

7, 9

Conștientă de dezastrul financiar în care se află, Frankie încearcă să-și salveze jobul, este vorba despre organizarea unui stand publicitar original unde prezintă mașina pe care dorește să o vândă. Sue află că are nevoie de ochelari. Pentru că mama sa nu are 200 de dolari pentru cărțille sale, Brick începe să citească din romanele de dragoste ale acesteia.

THE MIDDLE EP. 03 - THE FLOATING ANNIVERSARY

Familia Heck Ep. 3 - Aniversarea

8, 9

Planurile romantice pe care le fac Frankie și Mike pentru aniversarea lor se risipesc în secunda în care aceștia observă că Brick este bolnav, iar Sue suferă din dragoste.

THE MIDDLE EP. 04 - THE TRIP

Familia Heck Ep. 4 - Călătoria

13, 16

Sue reușește să vândă în sfârșit câte ceva la școală, astfel încât începe să spere că are șanse să meargă în călătorie. Însă, în momentul în care școala refuză să îi recunoască realizarea, Frankie o convinge să lupte pentru drepturile sale. În acest timp, Brick are parte de prima dezamăgire în dragoste din partea primei lui prietene.

THE MIDDLE EP. 05 - THE BLOCK PARTY

Familia Heck Ep. 5 - Concursul

14, 16

Profesorii lui Brick le spun lui Frankie și lui Mike că fiul lor este supus unui test important, iar Mike este de părere că baschetul îl va ajuta pe Brick în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți. Când propunearea lui cade, Frank decoperă că fiul lui are totuși un talent de care el nu știa. Frankie se alătură acțiunii de strângere de fonduri pentru noile tricouri pentru echipa lui Axl.

THE MIDDLE EP. 06 - THE FRONT DOOR

Familia Heck Ep. 6 - Uşa de la intrare

15, 16

Frankie este prinsă la mijloc în momentul în care Axl distruge accidental ușa din față, iar Mike insistă să o repare el. Asta ar putea lăsa casa familiei Heck fără ușa din față pentru zile întregi. Între timp, Frankie este obligată să vândă o mașină în mai puțin de o săptămână. Dacă nu va reuși acest lucru, situația în care se va afla va fi una foarte delicată și are mare legătură cu purtarea unui costum bizar.

THE MIDDLE EP. 07 - THE SCRATCH

Familia Heck Ep. 7 - Zgârietura

20, 23

Familia Heck este cuprinsă de frenezia curățeniei. În această muncă de echipă, Frankie îl accidentează pe Brick, zgâriindu-l cu o sticlă de bere în timp ce încerca să o pună într-un sac. Povestea se complică în clipa în care băiatul le spune celor de la școală că mica zgârietură i-a fost provocată chiar de către mama sa în clipa în care a aruncat cu o sticlă de bere după el. Imediat, este trimis un angajat de la Protecția Copilului care trebuie să analizeze situația. Frankie are emoții că imaginea de familie perfectă va avea de suferit.

THE MIDDLE EP. 08 - THANKSGIVING

Familia Heck Ep. 8 - Ziua Recunoştinţei

21, 23

Dorința lui Frankie de a sărbători Ziua Recunoștinței în familie se spulberă în clipa în care Mr. Ehlert îi informează pe toți că trebuie lucreze. Între timp, Frankie și Mike își dau acordul pentru primul prieten al lui Sue.

THE MIDDLE EP. 09 - SIBLINGS

Familia Heck Ep. 9 - Fraţii perfecţi

22, 23

Frankie își dorește cu disperare să aibă copii care să fie frați perfecți, astfel încât face din asta misiunea ei în viață. Din acest moment, ea va face tot ceea ce ține de ea pentru a-i convinge să nu se mai certe și pentru a-i ajuta să intracționeze așa cum este normal într-o familie adevărată.

THE MIDDLE EP. 10 - CHRISTMAS

Familia Heck Ep. 10 - Crăciunul

27, 30

În vreme ce Frankie se concentrează, repetînd pentru un solo la slujba de Crăciun de la miezul nopții, Mike are alte planuri pentru același eveniment. Femeia devine invidioasă pe soțul ei în momentul în care observă că acesta se decurcă mai bine cu planurile lui. În cele din urmă, amândoi îl vor ajuta pe Brick să rezolve o problemă pentru a intra în spiritul sărbătorilor.

THE MIDDLE EP. 11 - THE JEANS

Familia Heck Ep. 11 - Blugii

28, 30

Frankie și Mike trebuie să facă față provocărilor pe care le aduce viața celor care sunt părinți de adolescenți. Sue vrea o pereche de blugi cool, pentru a nu fi cu nimic mai prejos față de colegele ei, iar Axl vrea o mașină pentru a impresiona o fată.

THE MIDDLE EP. 12 - THE NEIGHBOR

Familia Heck Ep. 12 - Vecina

29, 30

Frankie se teme că o confruntare cu vecina sa Rita Glossner (Brooke Shields) este inevitabilă. Între timp, Axl încearcă să-l mituiască pe Brick atunci când i se cere să îl învețe pe fratele lui mai mic cum să lovească mingea. Însă, Brick va ști cum să termine acest „joc" cu dublu avantaj pentru el.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii