Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fii voluntar la Astra Film Festival, 2014!

ro

23 Jun, 2014 12:56 1370 Marime text
Astra Film Festival, cea mai intensă săptămână a filmului de non-ficțiune, se apropie! Vrei să faci parte din echipa de organizare? Înscrie-te voluntar la AFF și descoperă din interior lumea fascinantă a filmului documentar. Vei învăța de la profesioniști din domeniu și vei putea să-ți descoperi, dezvolți sau îmbunătățești propriile abilități în organizarea unui eveniment.
Pe lângă responsabilitățile tale ca voluntar în echipa unuia dintre cele mai importante festivaluri europene de cinema non-ficțional, vei avea acces la proiecții, concerte, expoziții și vei putea interacționa cu regizori, teoreticieni, jurnaliști invitați din lumea întreagă.

Portretul voluntarului AFF
Dacă ești serios, responsabil, creativ, determinat și te descurci de minune să lucrezi într-un colectiv înseamnă că ești potrivit să fii voluntar la Astra Film Festival. Înscrierea se face prin completarea unui formular existent pe site – www.astrafilm.ro - și trimiterea lui împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 15 septembrie 2014. Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu. În acest fel noi te vom cunoaște mai bine și împreună vom stabili în termeni concreți implicarea ta în organizarea festivalului.
Munca de voluntariat aduce întotdeauna doar satisfacții: vei lucra într-o echipă profesionistă, determinată și prietenoasă; te vei bucura de atmosfera unică a festivalului; iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival și care îți va servi drept recomandare pentru activități viitoare.

Astra Film Festival, ediția XXI
Festivalul internațional de cinema de la Sibiu va avea loc în 2014 între 6 și 12 octombrie. După o ediție aniversară premiată și aclamată până în prezent, ediția din acest an promite un program de top: cele mai recente producții românești și din străinătate, programe speciale, concerte, expoziții, conferințe, masterclass-uri, spații de discuție, invitați din toate colțurile lumii. Astra Film Festival este un eveniment cosmopolit care plasează orașul Sibiu pe linia marilor capitale europene, o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, a cărei faimă și notorietate au depășit de mult granițele României. Dacă vii voluntar la Astra Film Festival 2014, în toamnă, îți încarci bateriile pentru un an întreg!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii