Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele House of Fun o impusca pe Dana Rogoz!

ro

22 Apr, 2010 14:30 1482 Marime text

img_8951_1.jpgJoi, 22 aprilie, de la ora 19.00 Dana Rogoz va face echipa cu Flavia, Alina si Mihaela la laser tag, intr-un nou episod MTV House of Fun!

Cele trei fete sunt nerabdatoare sa o scoata in oras pe Abramburica, cea care le-a incantat copilaria cu rolul sau, actrita acum in serialul "State de Romania", difuzat de Pro TV. Fetele isi dau intalnire cu Dana in fata cladirii Pro Tv si merg impreuna cu aceasta in studioul in care se desfasoare filmarile pentru un promo. Dupa aceste filmari, ele isi propun sa mearga la laser tag unde spera sa se distreze de minune.

Flavia, Alina si Mihaela n-au nici cea mai vaga idee ca Dana este neintrecuta atunci cand vine vorba de laser tag si-si vor da silinita sa nu ramana nici ele mai prejos.
Insa distractia nu se opreste aici; cele 4 fete sunt gata sa faca drifturi si sa-si creasca doza de adrenalina, unde altundeva decat la... carting. Chiote, tamponari, viraje, toate acestea se deruleaza cu repeziciune, iar fetele rad cu pofta si se distreaza copios.
Dupa atata fun, Dana se duce alaturi de fete sa isi incarce bateriile cu o pizza delicioasa.

Dana Rogoz insotita e fetele House Of Fun este gata sa impuste orice ii sare in cale laser tag, joi, 22 aprilie, de la ora 19.00!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii