Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 - International Fashion Weekend

ro

17 Aug, 2013 16:13 2056 Marime text
Vineri, 16 august 2013 – Prima seara a weekend-ului dedicat modei internationale in cadrul International Fashion Weekend – FashionTV Summer Festival 2013 a adus pe scena din Piata Cazino din Mamaia colectii spectaculoase prezentate de modelele FashionTV, dar si finala concursului FashionTV Black Sea Model Awards.
 
Invitata serii, care s-a alaturat pe scena prezentatorului FashionTV Romania Claudiu Constantin, a fost Ania J, MC-ul oficial al FashionTV la toate evenimentele internationale de la Cannes, Monte Carlo, Dubai, Hong Kong, de la toate petrecerile fashion din toata lumea, Cavalli party, Armani party, Versace. Ania a purtat pe scena mai multe tinute create de designerul italian Antonio Urzi si va fi gazda spectacolului si sambata, in a doua seara a International Fashion Weekend, la FTV Black Sea Model Awards, concursul international de modele transmis live prin intermediul FashionTV in 193 de tari.
 
Designerul italian Antonio Urzi, cel care a realizat costume de scena purtate de Lady Gaga in timpul turneului mondial Born This Way, a venit la Mamaia cu o colectie spectaculoasa. Materiale high-tech si volumetrii arhitecturale, creatii avangardiste destinate femeii puternice, razboinice, care nu se fereste sa isi arate formele. Antonio Urzi are o viziune cu totul aparte si a transpus-o in rochii scurte si mulate realizate din materiale neconventionale precum metalul si plasticul. Unele tinute par inspirate de moda anilor ’30, de ritmurile Charleston-ului din acea perioada, in timp ce altele te duc cu gandul la arta origami sau sunt creatii punk, cu corsete negre din metal.
 
Alyashmac, un brand extrem de cunoscut in Orientul Mijlociu, a adus pe scena FashionTV din Mamaia tinute inspirate de frumoasa cultura araba. Rochii lungi, cu croiuri largi, materiale foarte fluide si o cromatica inedita, cu multe imprimeuri florale si elemente geometrice multicolore, toate acestea asociate cu detaliile pretioase date de broderiile fine si firele aurii tesute pe matase naturala.
 
BSB, unul dintre brandurile cele mai actuale si in tendinte ale momentului, si-a prezentat pe scena FashionTV din Mamaia noua colectie pentru toamna-iarna 2013-2014. O colectie pentru cele mai pretentioase gusturi si cu propuneri pentru orice ocazie, de la tinute casual, pana la propuneri elegante, de ocazie. BSB ne indeamna ca in aceasta toamna sa purtam mult denim, stofa, blana, piele, motive geometrice si florale.
 
Walid Atallah, designerul libanez ale carui creatii sunt purtate de celebritati din intreaga lume, a prezentat o colectie pretioasa. Rochii mulate si foarte stralucitoare, lungi si scurte si o paleta cromatica extrem de variata, de la negru la tonuri nude. Nu au lipsit propunerile pentru mirese, prezente pe scena prin trei rochii spectaculoase, albe, din materiale fine.
 
21 de concurente la Black Sea Model Awards au defilat pe scena FashionTV din Mamaia dorindu-si sansa unei cariere internationale in modeling pe care FashionTV le-o poate oferi. Etapele concursului international de modele se desfasoara inclusiv pe platforma fashiontv.com, unde toate concurentele s-au inscris si pot fi votate online pana in ziua finalei de sambata, 17 august.
 
FashionTV va invita si sambata, 17 august 2013, incepand cu ora 20:30, la un spectacol dedicat modei internationale si finalei concursului Black Sea Model Awards. Veniti in Piata Cazino din Mamaia sau urmariti show-ul live pe Fpeople.ro si FashionTV.
 
International Fashion Weekend este un eveniment transmis LIVE pe www.fpeople.ro, site oficial al FashionTV in Romania. Interventii in direct de pe scena din Mamaia au loc si pe postul international FashionTV.
Parteneri : Mercedes prin Tiriac Auto, Cosmote, ParfumuriPeNet.ro, Murfatlar
Colaboratori: Atmosphere, BSB, Megalos Club, Melody Bar Mamaia
Make-up: Scoala de machiaj Cotimanis Show
Hair-styling: Scoala de coafura Cornel Saru
Sonorizare si lumini: Dr.Matei Miko si decor Alsacian Group Constanta
Parneteri media: TVR, FashionTV, Fpeople.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii