Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv pentru "Drept la tinta" - reteta de diva a Mihaelei Radulescu

ro

10 Mar, 2011 23:02 1581 Marime text

Astazi, 10 martie, in emisiunea "Drept la tinta" moderata de Madalin Ionescu, Mihaela Radulescu ne-a marturisit cum este viata ei in Monaco. Diva le-a dezvaluit telespectatorilor ce face pentru a-si pastra tonusul si frumusetea:

"Fac macar jumatate de ora de mers pe jos. Il iau pe fiul meu, el merge cu bicicleta, ma plimb, alerg langa el. Daca am o zi in care nu ma plimb, macar jumatate de ora, nu mai zic de facut un stretching, sau de alergat, ma doare capul, ma simt rau, simt ca imbatranesc si nu-mi doresc chestia asta." marturiseste Mihaela.

Mihaela Radulescu dovedeste ca prioritatea in viata ei este cresterea si educatia copilului sau, Ayan.

"N-am bona, n-am ajutoare de genul asta. Sa-l duca soferul, nu! Eu il duc la scoala, eu il aduc de la scoala. Eu il duc la inot, eu il duc la pian, eu il duc la tenis, eu il duc la prietenii de joaca, il aduc din toate locurile astea, fac lectiile cu el. Daca pui un pic astea pe hartie si tragi o linie, iti iese o buna perioada destul de importanta din zi cand practic, numai asta faci." - marturiseste vedeta.

Mihaela Radulescu a ramas in bune relatii cu fostul sot, Elan Schwartzenberg, care este nelipsit din vacantele cu fiul lor:

"Intotdeauna am fost o familie pentru el si asa as vrea sa ramanem pana la capat. Este foarte important pentru copilul meu sa simta si sa stie asta mereu."

Mihaela isi face, insa, timp si pentru iubitul ei, Dani Otil:

"Se mai intampla sa ne mai intalnim in cate un weekend pe undeva, se mai intampla sa ne mai vedem in Romania".

Declaratii in exclusivitate, vedete ce tin prima pagina a ziarelor si subiecte de ultima ora, le puteti vedea in emisiunea "Drept la tinta", cu Madalin Ionescu, de luni pana vineri de la ora 16.45, la KANAL D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii