Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracţii de vacanţă, într-o selecţie de excepţie, la Cronica Netului

ro

23 Jun, 2015 22:01 2030 Marime text
Oana Paraschiv şi Adrian Dincă au adunat 10 momente senzaţionale, surprinse în timpul vacanţelor la mare, şi le comentează cu haz, la Prima TV.
 
O emisiune de vacanţă, Cronica Netului trebuia musai să aibă o ediţie cu cele mai haioase momente petrecute în concediu. Oana Paraschiv şi Adrian Dincă au scotocit vastele întinderi ale internetului, iar rezutatul muncii lor se vede la Prima TV, miercuri, de la 20:30.
 
Filmările realizate de amatori, cu zeci de mii de vizualizări, merită să ajungă în clasamentul din această săptămână la Cronica Netului, dar mai ales să fie comentate de gazdele emisiunii. Ce au în comun un elicopter, un castel gonflabil şi un excavator? Toate îşi fac de cap pe plajă şi în valuri, stârnind hohote de râs.
 
Din emisiune nu lipsesc nici personajele însufleţite, dacă pot fi numiţi aşa turiştii care se bucură de distracţie în vacanţă (video). Pentru cei care n-au plecat încă în concediu, dar şi pentru cei care abia s-au întors, dar sunt nostalgici, cadoul perfect pentru o seară de miercuri este Cronica Netului, cu Oana şi Adi, de la 20:30, la Prima TV.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii