Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Cunoaşte, Visează, Iubeşte!” importanţa vestimentaţiei, la Prima TV

ro

03 Oct, 2013 13:29 1291 Marime text
În prima parte a ediţiei de duminică, 6 octombrie, a emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, Luana Ibacka vă va vorbi despre rochie şi valoarea adusă de această ţinută în imaginea celei care o poartă.
“Oricine poate arăta ca un star de cinema, iar dacă tu decizi că eşti regizorul propriului film, alegerile profesionale, relaţiile, hainele şi accesoriile, aşa te vor arăta lumii. "Alege-ţi rochia potrivită şi vei cuceri lumea" este motto-ul pe care-l folosesc atunci când îmi aleg ţinuta şi am descoperit că aşa este... Fetele şi femeile pot arăta că nişte flori colorate, ca nişte dive, pot fi adolescente inocente sau eroine inaccesibile din zona bussines.

Diafane sau ostentative, toate îmbogăţesc lumea prin culoare, parfum şi senzualitate”, spune Luana.
În partea a doua a emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, îl veţi asculta pe Nicolae Voiculeţ. El a ales să fie o personalitate demnă, discretă, care îşi cinsteşte poporul prin sunet, dedicându-se unui instrument complex, cu sonorităţi divine, precum naiul.

Fire altruistă, aplecat întotdeauna spre nevoile şi durerile semenilor săi, Nicolae Voiculeţ luptă prin muzica sa pentru diminuarea diferenţelor sociale şi culturale, pentru întrajutorare şi dragostea de semeni. Nu a rămas indiferent nici la cataclismele şi dezastrele naturale ce au lovit lumea întreagă şi a sperat să îmblânzească, să înduioşeze natura cu sunetele naiului său, aşa cum legendele româneşti evocă legătura specifică, complementară dintre natură şi cântec. Astfel a susţinut mai multe concerte caritabile pentru victimele uraganului Katrina, pentru supravieţuitorii cutremurului din Japonia, dar şi pentru cei mai oropsiţi dintre compatrioţii săi. Este un justiţiar, asta şi pentru că are rădăcini de haiduc, moştenind spiritul înalt al străbunilor săi, care au luptat pentru susţinerea libertăţii şi identităţii naţionale.  
Aşadar, nu rataţi întâlnirea cu Luana Ibacka, în emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!” duminică, 6 octombrie, de la ora 12:00, la Prima TV.


Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care opereaza in Romania si prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM si             onefm.ro si platforma de video sharing MyVideo.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii