Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina (7 ani) - “Părinţii ar trebui să stea mai mult cu copiii, pentru că ei sunt bucuria vieţii”

ro

08 May, 2015 19:45 1542 Marime text
Duminică, 10 mai, copiii le dau o lecţie de viaţă adulţilor în emisiunea “Schimb de mame”, de la Prima TV.
 
Andrei, Cati şi fiica lor în vârstă de trei ani, Aiana, formează familia Mihăilescu-Coman. În urma schimbului de mame, Cati îi ia locul Mihaelei şi îşi petrece o săptămână plină de învăţăminte alături de Adrian, Roxana şi Cristina. Aceasta din urmă este o fetiţă vorbăreaţă şi foarte isteaţă, un copil precoce cu viziuni şi haruri deosebite, de la care mama de schimb a avut ce învăţa, pe parcursul celor şapte zile petrecute împreună.
 
Cu mami nu mă înţeleg prea bine, pentru că este foarte ocupată şi nu prea îşi face timp şi pentru mine. Dacă mami ar fi o zi numai a mea, atunci aceea ar fi cea mai frumoasă zi din viaţa mea... Cine a inventat serviciu s-a gândit la bani şi la lucruri bune, dar nu s-a gândit la copii. Părinţii ar trebui să stea mai mult cu copiii, pentru că ei sunt bucuria vieţii, a mărturisit fetiţa. Vezi video! Încă de la început ea a rugat-o pe Cati să se joace mai mult cu ea şi cum dorinţa fetei a fost îndeplinită de noua mămică şi părerea Cristinei a fost pe măsură: “mămica de schimb mi s-a părut aşa de bună şi aşa de frumoasă. Minunată! Superbă!”, a spus fetiţa. La rândul ei, Cati a fost impresionată de felul în care gândeşte micuţa la cei şapte anişori ai ei. Cristinica mi se pare un copil mai maturi decât alţi copii de vârsta ei. Am de învăţat de la ea. E un copil deosebit, a spus mămica din Buzău.
 
Soţul şi fetiţa lui Cati au avut şi ei de învăţat lucruri interesante de la mama de schimb din Chitila. Cu mai multă experienţă de viaţă, Mihaela a ştiu cum să organizeze lucruri în familia Mihăilescu-Coman şi cum să comunice cu micuţa Aiana.
 
Dacă vreţi să vedeţi ce lucruri interesante a mai avut de învăţat Cati de la Cristina şi familia ei, dar şi cum s-a descurcat Mihaela cu Aiana şi Andrei, nu rataţi „Schimb de mame”, o ediţie cu multe poveşti de viaţă din care adulţii au ce învăţa de la copii, duminică, 10 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii