Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai bune momente ale sezonului, în ultima ediţie a Cronicii Cârcotaşilor de dinainte de vacanţă

ro

10 Jun, 2015 21:29 1558 Marime text
Miercuri seară, de la 20:30, la Prima TV, cele mai importante evenimente din acest an sunt recapitulate în stilul Cârcotaşilor.
 
După un sezon în care Hrubaru, cel mai rocker dintre Cârcotaşi, a împărţit pupitrul cu Ioana Petric, Cronica intră în vacanţă. Nu înainte, însă, de o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.
 
Fanii Cronicii îl vor revedea pe Năşicu’, il capo di tutti capi, care îi primeşte în audienţă pe cei din famiglie, oameni mici cu probleme mari. Nu lipsesc nici recenziile lucrărilor literare pe care câţiva dintre aceşti oameni le-au scris la loc întunecos şi rece.
 
Din lumina reflectoarelor revin în emisiune celebrele supermodele, puse la munci de mizerie, dar şi celebrităţile care au ajuns să se maimuţărească în junglă. Poveştile de la munte şi şes, sunt aduse la România Pitorească de Unguru’ Bulan şi Oana Paraschiv, iar Alexa Niculae trece în revistă cele mai interesante răspunsuri date de Vocea Poporului în acest sezon.
 
Cele mai bune momente ale sezonului sunt frumos împachetate cu dansul Bebeluşelor şi cu muzica trupei Jukebox, cunoscută pentru parodiile după hituri celebre. Tot miercuri, de la 20:30, la Prima TV, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru predau ştafeta Oanei Paraschiv şi lui Adrian Dincă, realizatorii Cronicii Netului, al cărei nou sezon începe săptămâna viitoare.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii