Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Annette Bening va fi unul dintre prezentatorii Oscarurilor anul acesta

ro

08 Feb, 2011 23:07 1251 Marime text
Actriţa a fost de asemenea nominalizată pentru rolul ei din „The Kids Are All Right", prezent pe ecranele din România din 11 februarie

8 februarie 2011

Annette Bening va fi unul dintre prezentatorii celei de-a 83-a ediţii a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, au anuţat producătorii Bruce Cohen şi Don Mischer.

Ea se alătură lui Robert Downey Jr., Halle Berry, Jeff Bridges, Sandra Bullock, Marisa Tomei, Oprah Winfrey şi Hugh Jackman, ceilalţi prezentatori anunţaţi până acum, după cum scrie Hollywood Reporter.

Actriţa a fost nominalizată în ianuarie la Premiile Academiei pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, după ce la începutul anului primise Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă de comedie, pentru rolul din The Kids are All Right/Copiii sunt bine mersi. Nominalizată pentru a patra oară la Oscar, actriţa joacă aici rolul lui Nic, o mamă raţională, echilibrată, inteligentă, o doctoriţă care încearcă să îşi crească cei doi copii-adolescenţi cât mai corect, împreună cu Jules (Julianne Moore), alături de care şi-a întemeiat o famile cu ajutorul unui donator de spermă (Mark Ruffalo). Regizat de Lisa Cholodenko, ea însăşi parte a unui cuplu format din două mame, în viaţa reală, lungmetrajul a primit patru nominalizări la Oscar, a câştigat recent Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie şi a fost revelaţia festivalului Sundance de anul acesta - cel mai apreciat festival internaţional de film independent.

Doi copii, două mame, un singur tată: o familie neconvențională, cu probleme neobișnuite. Nic (Annette Bening) și Jules (Julianne Moore) formează un cuplu și au, prin înseminare artificială, doi copii: Joni (Mia Wasikowska) şi Laser (Josh Hutcherson). Ani mai târziu, copiii, acum adolescenţi, își caută "tatăl biologic" şi îl cunosc pe Paul (Mark Ruffalo), genul de tată care fascinează orice adolescent. Îl implică în viaţa lor, iar consecinţele sunt neaşteptate pentru toţi. Un capitol nou se deschide pe nepregătite în viața celor patru, capitol în care legăturile de familie sunt definite, re-definite şi apoi re-re-definite...

„Totul pleacă de la scenariu", spune Annete Bening. „Pentru mine, The Kids Are All Right/Copiii sunt bine mersi este o poveste excelentă şi zguduitoare despre o familie care trece prin ceea ce trec foarte multe familii, încercări care ne sunt cunoscute şi care fac parte din experienţa noastră, a tuturor. Este foarte mult suflet în povestea asta, şi nu e nimic dulceag sau prea serios. Altfel, ar fi plictistoare", adaugă actriţa.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc în 27 februarie 2011 la Kodak Theatre din Hollywood şi va fi prezentată de Anne Hathaway şi James Franco.

Comedia "The Kids are All Right"/"Copiii sunt bine mersi" va rula în cinematografele din România din 11 februarie 2011, distribuit de Independenţa Film.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii