Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de verdicte şi premii în valoare de 75.000 de lei, la „Mama mea găteşte mai bine”

ro

15 Jun, 2015 19:52 1841 Marime text
După ce a gustat 100 de preparate pregătite cu emoţii de către participanţi, după ce a dat 50 de verdicte, a urmărit 200 de persoane în bucătăria emisiunii şi a decis cine sunt câştigătorii premiilor în valoare totală de 75.000 de lei, Horia Vîrlan este mulţumit. "Mă bucur că am avut ocazia să văd tineri în bucătărie, care până acum probabil nu au aprins aragazul, însă au avut încredere în părinţii lor şi curajul de a încerca ceva nou. Cine ştie, poate unii chiar şi-au descoperit o nouă pasiune”, spune judecătorul. „A fost o experienţă interesantă să observ cum părinţii gătesc alături de copiii lor, cum îi învaţă primii paşi - culinari de această dată, şi cum au reuşit împreună să ducă la bun sfârşit un preparat de care să fie mândri".
 
Cove a stat tot timpul alături de concurenţi şi a trăit cot la cot cu aceştia fiorii competiţiei. În bucătăria emisiunii s-a plâns, s-a râs, s-a cântat, dansat, s-au spus poezii, dar mai ales concurenţii s-au mândrit în faţa întregii ţări şi au avut ocazia să spună „Mama mea găteşte mai bine”. „Au fost 50 de ediţii frumoase, în care concurenţii şi-au dat seama că este o competiţie serioasă, însă au înţeles şi că gătitul poate fi o experienţă amuzantă, în care generaţiile se apropie şi atunci când ceva nu-ţi iese aşa cum ai plănuit, nu este un capăt de lume. Ne-am simţit bine, ne-am amuzat de micile greşeli şi ne-am bucurat de reuşite”, spune Cove. „Toţi concurenţii au dat dovadă de fair-play, au acceptat verdictele şi criticile constructive chiar şi atunci când nu le erau favorabile şi sincer cred că părinţii şi copiii au pus încă o piatră de temelie în relaţia lor”.
 
La „Mama mea găteşte mai bine”, cei care nu ştiau să gătească au învăţat, cei cu mai multă experienţă au primit noi lecţii de la părinţi, iar mamele, dar şi taţii, şi-au îndrumat cu grijă copiii de pe margine. VIDEO aici.
 
Unii concurenţi chiar şi-au arătat şi talentul artistic. "Poetul" Romeo şi mama sa, Elena, au stabilit recordul emisiunii, de trei ediţii consecutive câştigate şi premii cumulate în valoare de 4.500 de lei. Virginia şi mama Maria au egalat performanţa lui Romeo, însă nu au reuşit să-l depăşească. Şi cum emisiunea a împlinit 50 de ediţii, Cove a ţinut să marcheze acest eveniment special. VIDEO aici.
 
Daca nu aţi apucat să notaţi reţele mamelor pricepute în ale bucătăriei sau doriţi să retrăiţi emoţiile competiţiei sub presiune, Cove şi maestrul Horia Vîrlan vă aşteaptă în continuare alături de concurenţi, la Prima TV, de luni până vineri de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii