Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatru DRAGOSTE CU NABADAI, DORU OCTAVIAN DUMITRU, PETRECERE MEDIEVALA pentru copii

ro

12 Mar, 2014 14:31 1864 Marime text
Teatru: IUBESTE-MA CAT VIATA la Harlequin
Teatrul Semn si restaurant Harlequin Mamaia va invita la comedia romantica„Iubeste-ma cat viata”, adaptare dupa “Zapezile de altadata” de Dumitru Solomon miercuri, 12 martie ora, 21.00.
Un spectacol in care povestea de dragoste a unui cuplu devine oglinda oricarui cuplu. Cu mult umor, cu accente ironice/autoironice! Un balans romantic intre iubirea ideala si realitatea care tinde sa toceasca orice iubire! O imbratisare ca un duel intre nevoia ei permanenta de a primi dovezi de iubire si nevoia lui de a se lasa rasfatat de o casnicie asezata in albia obisnuintei!
 
Conferinţă Afaceri.ro, la Hotel Iaki
Pe data de 14 martie, la Hotel Iaki va avea loc al doilea eveniment din seria de conferinte Afaceri.ro din acest an, organizat de JCI Constanta (Junior Chamber International Constanta), Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii).
 
Teatru: DRAGOSTE CU NABADAI la Harlequin Mamaia
Un front de luptă cu sentimente mitraliate! Terenul potrivit pentru Dragoste cu năbădăi! Doua comedii intr-un act, de A.P. Cehov – ” Cerere in casatorie” si Ursul” – vor aduce buna dispozitia potrivita pentru o seara deosebita!
Un proiect marca Teatrul SEMN, distributie: Madalina Petrencu, Gabriel Montescu, Carmen Montescu, Edi Petre.
Sambata, ora 21.30 la Restaurant Harlequin, in Mamaia!
 
TURNIRUL CAVALERILOR – PETRECERE MEDIEVALA cu trupa Sufletel la Hotel IBIS
O aventura in timp! Jocuri, dansuri medievale si competitii cavaleresti cu trupa SUFLETEL!
Fiecare mandru participant va primi o platosa, un scut si o sabie (de balon). Dragutele domnite participante vor primi coifuri specifice perioadei medievale si celebrele batistute bune de inmanat cavalerilor alesi!
La poarta castelului, langa stindardele cavaleresti, vom decora coifurile si scuturile, vom porni turnirul cu lancile, vom infrunta Marele Dragon si il vom invinge, vom sarbatori cu muzica medievala si cu dansuri ritmate!
 
DORU OCTAVIAN DUMITRU la Harlequin Mamaia
Vrei sa vezi un spectacol de comedie de zile mari? Doru Octavian Dumitru revine la Constanta cu un  NOU show de comedie autentica.
“In spectacol o sa sesizati un nou stil de abordare al subiectelor si o cascada de picanterii din viata de zi cu zi pe langa care trecem si nu le mai constientizam. Tot o noutate; o sa observati o tehnica de luat peste picior situatii care nu ne plac, sau ne deranjeaza.  Publicul constantean este de mult pentru mine ca o ruda apropiata pe care de abia astept sa o vad si sa radem iar impreuna. Sa stiti de la mine ca numai in Constanta este RAS CU IESIRE LA MARE!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii