Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 900 de turiști iubitori de cultură la Teatrul de Vară Jupiter

ro

15 Jul, 2013 13:06 1657 Marime text
A doua săptămână de spectacole din cadrul Teatrului de Vară Jupiter a adus peste 900 de turiști iubitori de cultură în amfiteatrul locației. Urmează o altă săptămână de evenimente culturale ce nu trebuie ratate la Teatrul de Vară Jupiter.
 
Peste 400 de iubitori de muzică și teatru au luat parte la primul concert Proconsul din stagiunea 2013 a TVJ, fredonând împreună cu artiștii versuri din “Cerul”, “Ochii tăi mă mint”, dar și din cel mai recent single al băieților, “No matter what”. Trupa Proconsul va reveni pe scena de la Jupiter pe data de 24 iulie.
Spectacolul de teatru ”Ce ne spunem când nu vorbim”, în regia lui Chris Simion a făcut deliciul publicului, prin interpretarea impecabilă a personajelor și subiectul abordat. Nici spectacolul de teatru pentru copii nu a rămas neobservat, cei mici intrând în lumea magică a poveștilor odată cu “Alladin și lampa fermecată”.
Și în această săptămână, Teatrul de Vară Jupiter a pregătit surprize pentru publicul amator de evenimente culturale.
 
CONCERT COMPACT, 17 iulie, ora 21.00
Pentru a doua oară la Jupiter, băieții de la Compact vin să aducă muzica bună și distracția la Teatrul de Vară. Începând cu ora 21.00, iubitorii de muzică bună pot auzi la Teatrul de Vară Jupiter acordurile din “Fata din vis”, “Cântec pentru prieteni”, “Dă-mi o veste” și “O altă zi”, unele dintre cele mai cunoscute melodii Compact.
Trupa COMPACT nu  mai are nevoie de nicio prezentare, si asta pentru că cele 4 decenii de muzică bună și rock de calitate sunt cea mai bună carte de vizită.
TEATRU: “Ciao, Bella!” , 19 iulie
Se anunță o seară de vineri cum nu a mai fost alta, și asta pentru că spectacolul "Ciao, bella!" va fi pus in scenă pentru prima dată la Jupiter. Regizat de Antoaneta Zaharia, spectacolul este o comedie cu mult umor și tematică feministă. Personajele principale din această piesă contemporană sunt 3 femei, care se confesează una alteia, scoțând la iveală cele mai ascunse dorințe, pasiuni, probleme si nostalgii.
Distribuție: Ioana Flora, Cătălina Mustață, Clara Flores
 
Bilete se pot achiziționa de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter sau prin www.IaBilet.ro .
 
Photo Credits: Proconsul
 
………………………………………………………………………..
Mai multe detalii pe : www.centrulculturaljupiter.ro www.teatruldevarajupiter.ro www.cohotels.ro
 
Follow us on: www.facebook.com/teatruldevarajupiter www.facebook.com/centrulculturaljupiter
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii