Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O noua premiera Teatrul SEMN in Café d'Art

ro

02 Nov, 2010 13:18 2025 Marime text

afis-ursii-panda-.jpgTeatrul SEMN prezinta duminica 7 noiembrie ora 20.00 in Café d'Art piesa "Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt" de Matei Visniec. Interpreteaza Veronica Enusca si Traian Petrencu.

Un barbat se trezeste dimineata cu o necunoscuta langa el. Intelege ca vinul a fost atat de bun,incat a uitat tot ce facuse cu o seara inainte! Ea este..altfel....El ii cere sa mai ramana. Ea ii acorda noua nopti! Noua nopti misterioase! E romantic? E absurd? Este iubire? Este ...viata. Si inca ceva!...

Teatrul SEMN este un proiect de teatru liber de orice dependenta, manifestat atat conventional cat si neconventional, initiat de actorii Madalina Petrencu si Gabi Montescu. Teatrul SEMN isi propune realizarea de evenimente teatrale cu tinuta profesionala, experimentarea oricarei forme de teatru si implicarea totala in spatiul socio-cultural prin proiecte de interes public. Din repertoriul Teatrului SEMN fac parte: "Domnisoara Julia" de August Strinberg si "Ursul" de A. P. Cehov.

Atentie! Spectacolul contine nuditate si este interzis tinerilor sub 16 ani!

Bilet 20 lei; rezervari la 0766400181
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii