Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert special Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc, luni seara, la Godot Café-Teatru

ro

17 Jan, 2011 22:56 1377 Marime text
17 ianuarie 2010

Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc vor susţine deseară un spectacol de muzică live şi poezie, „De ce nu?", la Godot Café-Teatru, pe Blănari 14.

Într-un dialog permanent cu publicul, cei doi artişti vor interpreta, acompaniaţi de pian, piese pe versurile unor compozitori şi textieri români deveniţi clasici, ca Vasile Veselovski, Goerge Ţărnea sau Mihai Maximilian, pe muzica semnată deH. Mălineanu sau Horia Moculescu. Alexandra va recita versuri clasice, cât şi texte contemporane, urmate de momente inedite, care îi vor implica şi pe spectatorii din seara aceasta, de la Godot Café-Teatru.

« „De ce nu?" v-ar plăcea să ascultaţi versuri splendide, spuse de o actriţă frumoasă şi talentată? „De ce nu?" v-ar plăcea să ascultaţi melodii pe care să le recunoaşteţi cu drag? », spune Horia Moculescu. « „De ce nu?" v-aţi bucura de întâlnirea cu invitaţii Alexandrei Velniciuc şi ai lui Horia Moculescu, la Godot Café-Teatru? În fiecare luni seara, de la ora 21,00. „De ce nu?" altceva decât aţi mai văzut şi ascultat? »

Godot Café-Teatru păstrează fizionomia unui teatru clasic, fiind singurul cu această structură din Bucureşti. În fiecare seară, pe scena Godot se joacă piese de teatru, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie, în atmosfera caldă a unei cafenele care deschide fiecare dintre dimineţile de la Godot Café-Teatru. Pe Blănari 14.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii